ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ακινητοποιημένα τα μισά απορριμματοφόρα – Βουνά τα σκουπίδια σε όλη της Κέρκυρα!


Κέρκυρα: Ακινητοποιημένα τα μισά απορριμματοφόρα – Βουνά τα σκουπίδια

Στην ακινητοποίηση των μισών περίπου απορριμματοφόρων αποδίδει ο αντιδήμαρχος Σπύρος Καλούδης τις ελλείψεις στην αποκομιδή των απορριμμάτων που οδήγησε στη δημιουργία μικρών χωματερών κυρίως στους δρόμους της κεντρικής Κέρκυρας.

Το ατύχημα με ένα απορριμματοφόρο στον Πέλεκα ανέδειξε τις ελλείψεις που είχαν τα μισά περίπου οχήματα του Δήμου με τα έγγραφα κυκλοφορίας τους. Πρόκειται για τα απορριμματοφόρα που είχαν μεταφερθεί από τους Καποδιστριακούς δήμους και για τα οποία δεν βρέθηκαν τα συνοδευτικά έγγραφά τους.

Η υπηρεσία εργάζεται ήδη στην κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος αλλά μέχρι την οριστική λύση του θα παραμείνουν στο γκαράζ 10 απορριμματοφόρα ακινητοποιημένα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητα Σπύρο Καλούδη. Επίσης ο αντιδήμαρχος δήλωσε, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ότι η εργολαβία για την ανάθεση της αποκομιδής σε ιδιώτη δεν έχει ακόμη υπογραφεί και η γραφειοκρατική διαδικασία, η οποία κρατά ένα 6μηνο περίπου, αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά τις 20 Ιουλίου. Μέχρι τότε η υπηρεσία καθαριότητας, δήλωσε ο αντιδήμαρχος κάνει έναν αγώνα δρόμου για να μην συσσωρευτεί μεγάλος όγκος απορριμμάτων στους δρόμους.

ΠΗΓΗ: ert.gr