ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αλυκές Λευκίμμης σήμερα 10/8 : Συναυλία με Κατσιμίχα- Καζούλη - Συμμετέχουν CASARIANS - ΜΕΤ΄ΕΜΠΟΔΙΟΝ


Αλυκές Λευκίμμης σήμερα 10/8 : Συναυλία με Κατσιμίχα- Καζούλη - Συμμετέχουν CASARIANS - ΜΕΤ΄ΕΜΠΟΔΙΟΝ


Ο Πάνος Κατσιμίχας, ξανασυναντά αυτό το καλοκαίρι τον Βασίλη Καζούλη και μαζί με τον Δημήτρη Καρρά, αφήνουν το «κέντρο και τις συνοικίες» και συνεχίζουν τις… μουσικές βόλτες σε όλη την Ελλάδα.

Από τα «Ζεστά Ποτά» που άνοιξαν νέους δρόμους για το ελληνικό τραγούδι, δημιουργώντας μουσικές μνήμες έως σήμερα… και από τα «αεροπλάνα» έως «το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό».

Ρόκ ήχοι, μπαλάντες, λαϊκό και παράδοση… από δυο τραγουδοποιούς που ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια τους μπορούν να εξηγήσουν.

Η Ρίτα, ο Φάνης, ο Μάρκος και η Άννα βγαίνουν καλοκαιρινά ραντεβού με την Φανή… και συναντούν και τον Δημήτρη Καρρά, έναν τραγουδοποιό της νέας γενιάς με σημαντική δισκογραφία και πολλές προσωπικές επιτυχίες.

Μια μουσική αφήγηση… μια μελωδική αναδρομή, με λόγια και μουσικές που έχουν γράψει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Γιατί… »Τίποτα δεν έχει αλλάξει… και τίποτα δεν είναι όπως παλιά… μένει όμως ακόμα ένα… πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά…»

ΑΛΥΚΕΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

ΕΙΣΟΔΟΣ : 10 ευρώ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ : ΜΕΤ΄ΕΜΠΟΔΙΟΝ, CASARIANS

Τα «Κασάρια» (Casarians), γνωστή  ροκ μπάντ, των Αργυράδων και της Κέρκυρας  παίζουν  ελληνικά και, κυρίως, ξένα ροκ τραγούδια ξεσηκώνοντας το κοινό τους που αποτελείται από  ανθρώπους όλων των ηλικιών!