ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δικαιώνει το πόρισμα του ιατροδικαστή τον 19χρονο που κατήγγειλε τον Μποτρίνι - ΒΙΝΤΕΟ


Δικαιώνει το πόρισμα του ιατροδικαστή τον 19χρονο που κατήγγειλε τον Μποτρίνι

Ο νεαρός υποστηρίζει ότι τον βασάνιζαν με καυτό λάδι στο εστιατόριό του
Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο που κατήγγειλε τον Μποτρίνι


Για βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο κάνει λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση σχετικά με την υπόθεση του 19χρονου σπουδαστή ο οποίος κατήγγειλε ότι υφίστατο βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι οι βλάβες είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.

Η έκθεση φέρεται να έχει παραδοθεί ήδη στις δικαστικές αρχές. Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τινάχτηκε το λάδι από το τηγάνι ή αν κάποιος του το πέταξε.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία του σπουδαστή που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έγινε αρχές Αυγούστου.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.

Από την πλευρά του ο σεφ υποστηρίζει ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο σπουδαστής. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες.