ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αγγελοπούλου all weather: Από τον Σημίτη, και τον Τσίπρα, εκλεκτή του Κούλη για το 1821


Αγγελοπούλου all weather: Από τον Σημίτη, και τον Τσίπρα, εκλεκτή του Κούλη για το 1821


Επικεφαλής στην Επιτροπή για τη συμπλήρωση 200 ετών από την επανάσταση του 1821 θα είναι η Γιάννα Αγγελοιπούλου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση από το Μαξίμου «η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου ορίστηκε από τον Πρωθυπουργό επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021». Την απόφασή του το 2021 να είναι ένα έτος εθνικής γιορτής για τον Ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδος, υλοποιεί από σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναθέτοντας στην κ. Γιάννα Αγγελοπούλου την θέση της επικεφαλής της Επιτροπής που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση». Στην συνάντηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης, έγινε μια πρώτη συζήτηση «για τους στόχους αυτής της επετείου – ορόσημο για τους Έλληνες, η οποία προσφέρει την ευκαιρία στην χώρα να ξανασυστηθεί στη διεθνή κοινότητα μετά την πολυετή κρίση» προσθέτει το Μαξίμου.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, «το 2021 θα είναι μια χρόνια που όλοι οι Ελληνες θα γιορτάσουμε μαζί και ενωμένοι τα 200 χρόνια ελευθερίας του ελληνικού κράτους, με υπερηφάνεια για το παρελθόν μας και αυτοπεποίθηση για το μέλλον μας».

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν η υπεύθυνη μαζί με την κυβέρνηση Σημίτη για την μεγάλη ρεμούλα των Ολυμπιακών του 2004. Μετά με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, την είδαμε να επαινεί τον Τσίπρα και να τον πηγαίνει βόλτα στον Κλίντον.

Πηγή: anemosantistasis.blogspot.com