ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δέσμευση της Μ. Υδραίου για τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση στη συνάντηση με την Ένωση Γονέων
Δέσμευση της Μ. Υδραίου  για τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση στη συνάντηση με την Ένωση Γονέων

Ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων για τη συνάντηση με τη δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση.:

«Αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος πάνω στο μείζον ζήτημα της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης και του αποκλεισμού των προνήπιων από την υποχρεωτική εκπαίδευση στο δήμο της κεντρικής Κέρκυρας.

Η κυρία Υδραίου δεσμεύτηκε για την εύρεση σχολικής στέγης για την πλειοψηφία των αποκλεισμένων από τις δομές παιδιών. Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τη φιλοξενία όλων των παιδιών στη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση απαιτώντας το αυτονόητο, την ύπαρξη υποχρεωτικής εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά. Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Κέρκυρας παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ζήτημα που έχει προκύψει και καλεί τους γονείς και κηδεμόνες σε επαγρύπνηση τόσο αναφορικά με το εν λόγω ζήτημα όπως και για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα θα προκύψει σε ολόκληρη τη σχολική κοινότητα στα πλαίσια της στοχευμένης προσπάθειας της κυβέρνησης για περαιτέρω υποβάθμιση της δημόσιας δωρεάν παιδείας».