ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΑΟΚ: Η τελευταία ζαριά και η εξόφληση


Κέρκυρα: Η τελευταία ζαριά και η εξόφληση


Κέρκυρα: Πώς θα πορευτεί τη νέα σεζόν

Πιο δύσκολα απ’ ό,τι αρχικά περίμεναν οι διοικούντες είναι τα πράγματα στην Κέρκυρα. Και αυτό γιατί αρκετοί παλιοί έκαναν πίσω στο παρά ένα.

Σπύρος Σπίνουλας, Γιάννης Ιωάννου, Παναγιώτης Ζορμπάς και Νίκος Κρητικός είχαμε ενημερώσει πως έδειχναν θετικοί στο να παραμείνουν. Τελικά δε δέχτηκαν την πρόταση που τους έγινε για την αποπληρωμή των οφειλών και οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Ακόμα και για τον Ζορμπά, που κατέθεσε προσφυγή γνωρίζοντας και το ενδιαφέρον της Δόξας Δράμας, υπάρχουν κάποιες ελπίδες ακόμη. Στην Κέρκυρα τον πιέζουν να αποσυρθεί την τελευταία στιγμή, πριν βγει η απόφαση. Συζητήσεις γίνονται και με τους υπόλοιπους. Τη δεδομένη χρονική στιγμή περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η παραμονή του Κρητικού.

Ρόλο-κλειδί στις επαφές έχει ο Τάσος Βενέτης που προσπαθεί να φέρει πιο κοντά τις δύο πλευρές. Γνωρίζει, άλλωστε, πόσο σημαντικό θα είναι για την Κέρκυρα τη νέα σεζόν να κρατήσει κάποια έμπειρα παιδιά που ξέρουν την κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, το ποσό που θα πάρουν από τα τηλεοπτικά περιμένουν στο νησί για να κάνουν την τελική τους πρόταση στους παίκτες του περσινού ρόστερ σχετικά με την αποπληρωμή τους. Να σημειωθεί, πάντως, πως ο άνθρωπος που πάντα είχε τον έλεγχο, ξεκαθάρισε πως θα πληρώσει στο ακέραιο τις οφειλές προς το ΙΚΑ. Τις αναλαμβάνει πλήρως εκείνος.

Τέλος, το Sportime σας είχε αποκαλύψει από τον Απρίλιο το ενδιαφέρον του Αργύρη Γιώτη να εμπλακεί στην ΠΑΕ. Έκτοτε έγιναν πολλά, το deal «τσάκισε», αλλά όχι τελείως. Δεν ισχύουν κάποια σενάρια που ανέφεραν πως έδωσε διορία για να πάρει τον έλεγχο της ομάδας. Αυτό που είπε στη νυν διοίκηση είναι πως με τον τρόπο του θα βοηθήσει. Το ποιοι θα τρέξουν το μαγαζί, άλλωστε, φέτος έχει ξεκαθαριστεί καιρό τώρα…

ΠΗΓΗ: Αντώνης Τσιράκης, sportime.gr