ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Υπάρχει ζωή στον …πλανήτη Κρόνο; Αρνητική απάντηση Φ. Τσουγγάρη – Κυριακή εκλογέςΥπάρχει ζωή στον …πλανήτη Κρόνο; Αρνητική απάντηση Φ. Τσουγγάρη – Κυριακή εκλογές

Στο … κουτάλι του Παπά ο Κρόνος, αφού στην αποχώρηση του Γ. Καραϊσαρλή προστέθηκε σήμερα και η αρνητική απάντηση του Φ. Τσουγγάρη να αναλάβει την ΠΑΕ. Τα περιθώρια στενεύουν και οι ελπίδες για συμμετοχή του Κρόνου στη Football League εξατμίζονται.
Το σχέδιο διάλυσης του Κρόνου υλοποιείται και απομένει να δούμε αν ολοκληρωθεί. Το όνειρο της ανόδου στη Football League μετατρέπεται σε εφιάλτη, αφού ένα ολόκληρο χωριό κατηγορήθηκε και συκοφαντήθηκε, ενώ παιχνίδια παίχτηκαν στις πλάτες του Κρόνου.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 11.30 πμ η εκλογική συνέλευση του ερασιτέχνη Κρόνου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων. Θα είναι άραγε το κύκνειο άσμα, το τέλος του Κρόνου μετά από 51 χρόνια ένδοξης ιστορίας ή θα βρεθούν οι άνθρωποι που διαχρονικά στηρίζουν την ομάδα και θα εμποδίσουν να ολοκληρωθεί  το σχέδιο διάλυσης της ομάδας αναλαμβάνοντας τα ηνία και οδηγώντας την ομάδα στην Α1 ΕΠΣΚ;

Τα ...κλειδιά της ΠΑΕ βρίσκονται στα χέρια του προέδρου Γ. Καραϊσαρλή.

Αναλυτικά η απάντηση του Φ. Τσουγγάρη:

« ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΦΩΤΗ ΤΣΟΥΓΓΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ

Κύριοι,
Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας δεχτήκατε εμένα και τον συνεργάτη μου κ. Γιώργο Μπεζα στην όμορφη περιοχή σας και είχαμε μια ειλικρινείς συνομιλία. 
Η κατάσταση  στην ΠΑΕ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ παρουσιάζει κάποιες ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες ( γηπεδικό, προπονητήριο, κτλ.) που καθιστούν αδύνατη την συμμετοχή μου στα ηνία της ΠΑΕ.

Τέλος θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω και τον κ. Γιάννη Καραισαρλη ο οποίος μου παρέδιδε τις μετοχές χωρίς να ζητήσει χρήματα πέραν των 24.000€ που κατέθεσε για το μετοχικό κεφάλαιο. 

Καλή συνέχεια!

Με εκτίμηση
Φώτης Τσουγγαρης»