ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η εκδήλωση – συζήτηση και ΒΙΝΤΕΟ για το πώς θα γίνει ο ΦοίνικαςΗ εκδήλωση – συζήτηση και ΒΙΝΤΕΟ για το πώς θα γίνει ο Φοίνικας

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η ανοικτή εκδήλωση για τη διάσωση του Φοίνικα, στο Φλαγγίνειο Πολιτιστικό Κέντρο. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανεμομύλου.

Από όλους του συμμετέχοντες τονίστηκε η αγωνία που υπάρχει για την ολοκλήρωση του έργου αυτού ενώ ελήφθη απόφαση να προχωρήσουν σε σύσταση ομάδας με στόχο την παρακολούθηση των εξελίξεων του έργου.

Το κοινό συνεπήρε το βίντεο - τρισδιάστατη απεικόνιση του ιστορικού κτηρίου, σε αρχιτεκτονικά σχέδια του Νίκου Τρύφωνα, με την υποστήριξη του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.


Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Αλέκος Αυλωνίτης, ο Περιφερειάρχης Ι.Ν. Θεόδωρος Γαλιατσάτος, η νέα Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μ. Υδράιου, δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι, η Προϊσταμένη της Αρχαιολογίας Τένια Ριγάκου, ο Καθηγητής κ. Καρύδης, ο πρώην Βουλευτής Κώστας Παυλίδης και πλήθος κόσμου.

ΠΗΓΗ: Πληροφορίες από το ρεπορτάζ του corfutvnews.gr (ΦΩΤΟ) & enimerosi.com (VIDEO)