ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

H ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου Νότιας ΚέρκυραςH ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας

Σε μια περίοδο που τα σκουπίδια πνίγουν τη Λευκίμμη, το νησί και οι ανεξέλεγκτες χωματερές αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα για το περιβάλλον και εστίες φωτιάς πραγματοποιήθηκε - χθες, Σάββατο 24/8-  η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας.

Τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων κάλεσε στο βήμα ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο νέος δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης.
Ο Δήμαρχος Κώστας Λέσσης στην ομιλία του υποστήριξε ότι ξεκινά μια νέα σελίδα για την Νότια Κέρκυρα με στόχο την επίλυση των προβλημάτων.

Αναφέρθηκε στον ΧΥΤΑ Νότου και είπε: «Ο ΧΥΤΑ Νότου δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Το είπα προεκλογικά και επιμένω, παρά το γεγονός ότι αμφισβητήθηκα γι΄αυτό». Ο Κώστας Λέσσης επεσήμανε ότι παραλαμβάνει τη διοίκηση ενός δήμου με μεγάλες ελλείψεις σε όλες τις υποδομές του, κάτι που σημαίνει ότι είναι σαν να ξαναχτίζεται απ΄τη αρχή.


Σ΄αυτήν το πρώτη ορκωμοσία των τοπικών αρχών η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική. Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι, με εξαίρεση τη νέα περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα. Οι τρεις βουλευτές, οι δύο άλλοι δήμαρχοι και πλήθος παραγόντων γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα στις Αλυκές. Έξω στο χώρο ο μπουφές ήταν πλούσιος, η αισιοδοξία μεγάλη και οι ευχές έδιναν κι έπαιρναν. Σε μια βδομάδα αρχίζουν τα δύσκολα σε έναν δήμο που δεν πληρεί τις στοιχειώδεις προδιαγραφές λειτουργίας!

Ορκίστηκαν και τα μέλη των ΤΣ. Το ΤΣ της ΔΚ Αργυράδων αποτελείται από τους: Μίτσουλη Κώστα, Πολίτη Αναστάσιο, Γκίνη Γεράσιμο, Πανδή Δημήτριο και Καββαδία Τηλέμαχο.

Το www. argyrades.gr εύχεται σε όλους υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους με συλλογική προσπάθεια και αγώνες. Γιατί τα καλύτερα όνειρα είναι τα συλλογικά!

ΠΗΓΗ: Πληροφορίες από enimerosi.com & corfutvnews.gr