ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Από την Τρίτη 17/9 οι πρόβες της χορωδίας Φαιάκων Ωδή


Η Φαιάκων Ωδή, η χορωδία των Κερκυραίων Αττικής (ΟΣΚΑ) ξεκινά τις πρόβες της την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 6 με 8μ.μ. στον φιλόξενο χώρο. ΖΗΝΩΝΟΣ 3 στο 2ο όροφο (στην Ομόνοια). Καλούνται οι Κερκυραίοι της Αττικής να συμμετάσχουν και να ενισχύσουν τη χορωδία που εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια εκπροσωπεί επάξια το νησί μας στον χώρο της μουσικής και του πολιτισμού.
Η Επιτροπή: Γιώργος Κοσκινάς, Γιάννης Μπάνος, Ελένη Δαφνή, Μιχάλης Τόμπρος, Δήμος Γκανίδης έχουν καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για να φτάσει η χορωδία σε υψηλά επίπεδα και με την ευκαιρία της πρόσκλησης εύχονται σε όλους καλό και μελωδικό φθινόπωρο.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ "ΦΑΙΑΚΩΝ ΩΔΗ" ΤΗΣ Ο.Σ.Κ.Α.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 6 με 8μ.μ. θα γίνει η πρώτη επίσημη πρόβα της μικτής χορωδίας μας, στο γνωστό μας φιλόξενο χώρο. ΖΗΝΩΝΟΣ 3 στο 2ο όροφο (στην Ομόνοια) Όλοι λοιπόν, οι εν Αθήναις Κερκυραίοι είναι ευπρόσδεκτοι, έχουν δεν έχουν γνώσεις μουσικής.
Ακόμα καλούνται να προσέλθουν και όλοι όσοι παίζουν και κάποιο μουσικό όργανο, Βιολί, μαντολίνο, κιθάρα και ακορντεόν, για να πλαισιώσουν την μικτή χορωδία μας, στις συμμετοχές της, σε Φεστιβάλ και συναυλίες κ.λ.π.

Η χορωδία μας ήδη διανύει τον 4ο χρόνο λειτουργίας της και το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει, προς το παρόν, επτανησιακά παραδοσιακά, καντάδα, όπερα, οπερέτα, συναυλιακά έργα και νεοέλληνες συνθέτες.

Όλο κυρίως το 2018 η χορωδία μας, συμμετείχε σε πάρα πολλές εκδηλώσεις, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ελάτε λοιπόν και εσείς, να συμμετέχετε σ`αυτό το Κερκυραϊκό κόσμημα που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα.
Οι Μαέστροι της χορωδίας
Γιάννης Θεοδωρόπουλος Βαρύτονος Ε.Λ.Σ.
Ζωή Θεοδωροπούλου Αρχιμουσικός Φιλαρμονικής.