ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εκδηλώσεις μπροστά από το θέατρο Φοίνικας ΣΉΜΕΡΑ 25/9


Εκδηλώσεις μπροστά από το θέατρο Φοίνικας ΣΉΜΕΡΑ 25/9


Ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ανεμομύλου οργανώνει με την συνεργασία Κερκυραϊκών Πολιτιστικών Φορέων σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων μπροστά από τον «ΦΟΙΝΙΚΑ», στην Πλατεία Μάχου Ρούση με σκοπό την ευαισθητοποίηση και  εγρήγορση του Κερκυραϊκού κοινού νατην προώθηση της αποκατάστασης του ιστορικού Θεάτρου.

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανεμομύλου :

«Ξεκινάμε στις 25 Σεπτεμβρίου στις 18.30 το απόγευμα , με την παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων:
 1) Παραδοσιακό Γυναικείο Τμήμα Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αη Μαθιά
2) Λύκειο Ελληνίδων
3) Χορευτικό Πολιτιστικού Συλλόγου Πέλεκα
4) Χορευτικό Ανσάμπλ Περνιαβόρ και
5) Χορευτικό Τμήμα Φιλαρμονικής Κορακιάνας «Σπύρος Σαμάρας».

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στον ίδιο χώρο και θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις με την παρουσίαση τοπικών καλλιτεχνικών σχημάτων φιλαρμονικών, χορωδιών, ΔΗΠΕΘΕ, χορευτικών συγκροτημάτων κ.λ.π.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την εξαιρετική συνεργασία με την νέα Δημοτική Αρχή. Το πνεύμα αμοιβαίας καλής πίστης και συνεννόησης θα βοηθήσει στην υπέρβαση πολλών τεχνικών, γραφειοκρατικών και άλλων εμποδίων, που τυχόν θα συναντάμε μπροστά μας και ασφαλώς θα αρτιώσει την οργανωτική προετοιμασία τους. Μοναδικός σκοπός η υπέρβαση των όποιων τυχόν δυσκολιών, οι οποίες ευελπιστούμε να ξεπεραστούν με την στήριξη όλων μας. Μια συνεχής προσπάθεια προκειμένου να επιτευχτεί ο τελικός στόχος αποκατάστασης επιτέλους της Εμβληματικής και της τόσο απαραίτητης Στέγης Πολιτισμού του «ΦΟΙΝΙΚΑ» γεγονός που το αποδεικνύει και το παρόν που δίνουν τα πολιτιστικά σωματεία της Κέρκυρας».