ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Καρέ μεταγραφών για την ΑΕ Λευκίμμης!


Καρέ μεταγραφών για την ΑΕ Λευκίμμης!

Μετά τις μεταγραφές των Γ. Ανυφαντή, Σπ. Μεσημέρη από τον Κρόνο και τον Α. Λέτσο, η ΑΕ Λευκίμμης ανακοίνωσε τέσσερις σημαντικές μεταγραφές που θα την ενισχύσουν στο πρωτάθληματης Γ΄Εθνικής. Συγκεκριμένα απέκτησε τους Β. Ζαχαράκη, αμυντικό μέσο, τον Λ. Κωστακιώτη αμυντικό από τον Κρόνο, τον Β. Κίρτσο επιθετικό και τον J. Camacho τερματοφύλακα


Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον αμυντικό μέσο Βασίλη Ζαχαράκη. Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλοσωρίζουν και εύχονται στον Βασίλη να έχει υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον δεξιό οπισθοφύλακα Λάζαρο Κωστακιώτη. Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλοσωρίζουν και εύχονται στον Λάζαρο να έχει υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον επιθετικό Βαγγέλη Κίρτσο. Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλοσωρίζουν και εύχονται στον Βαγγέλη να έχει υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον Ισπανό τερματοφύλακα Javier Camacho. Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλοσωρίζουν και εύχονται στον Javier να έχει υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…