ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση ακινήτων του ΓΝ Κέρκυρας


Διαγωνισμός για την εκμίσθωση ακινήτων του ΓΝ Κέρκυρας


Πλειοδοτικό διαγωνισμό για τη μίσθωση τεσσάρων εμπορικών ακινήτων προκήρυξε το νοσοκομείο Κέρκυρας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναρτήθηκε χτες στη διαύγεια του νοσοκομείου Κέρκυρας η προκήρυξη για το διαγωνισμό για τη μίσθωση ακινήτων του νοσοκομείου. Η προκήρυξη έρχεται σε συνέχεια απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου για την προκήρυξη όλων των ακινήτων ιδιοκτησίας του νοσοκομείου, για τα οποία οι μισθώσεις έχουν λήξει (σε κάποιες περιπτώσεις πέραν της δεκαετίας) και στις οποίες συνήθως τα μισθώματα τα οποία λαμβάνει το νοσοκομείο είναι χαμηλά, σε σχέση με την τρέχουσα εμπορική αξία.
Σε αυτή τη λογική άμεση προτεραιότητα της διοίκησης είναι η προκήρυξη νέας μίσθωσης κατ’ αρχής των ακινήτων εμπορικής χρήσης η οποία και ήδη αναρτήθηκε, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν βάση της ίδιας απόφασης και οι υπόλοιποι διαγωνισμοί για την προκήρυξη νέας μίσθωσης και των υπολοίπων ακινήτων του νοσοκομείου για ακίνητα ιδιοκτησίας του νοσοκομείου που χρησιμοποιούνται ως κατοικίες.
Η πρώτη διαγωνιστική διαδικασία αφορά 3ετείς μισθώσεις για τα ακίνητα:
1) κατάστημα συνολικού εμβαδού 10 τ.μ. του επί της οδού Ε. Βουλγάρεως αρ.94 (Ανουντσιάτα), με τιμή εκκίνησης 1.111,00€.
2) κατάστημα συνολικού εμβαδού 10 τ.μ. επί της οδού Ε. Βουλγάρεως αρ. 94 & Μονζενίγου 3 στην Κέρκυρα (Ανουντσιάτα), με τιμή εκκίνησης 1.111,00€.
3) κατάστημα συνολικού εμβαδού 21,6 τ.μ. του ακινήτου επί της οδού Μονσενίγου αρ. 3 (Ανουντσιάτα) Ισόγειο (10,8 τ.μ.) & Ημιόροφος (10,8 τ.μ.) Με τιμή εκκίνησης, με τιμή εκκίνησης 445,00€.
4) κατάστημα συνολικού εμβαδού 82 τ.μ (μικτά) του ισόγειου ακινήτου επί της οδού Δόνζελοτ 21 (πρώην DUSK), με τιμή εκκίνησης 1.500,00€.

Οι κλειστές προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 22-10-2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 π.μ., με σχετικό αριθμό ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και στη συνέχεια βάση αυτών θα ακολουθήσει ο πλειοδοτικός διαγωνισμός από τους ενδιαφερόμενους στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου την ίδια ημέρα

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην προκήρυξη του διαγωνισμού η οποία έχει αναρτηθεί στο σύνδεσμο:
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%A45%CE%A44690%CE%923-903, στις σχετικές δημοσιεύσεις της στον τύπο, στους πίνακες ανακοινώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας, του Δήμου Κέρκυρας, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας), της Διοίκησης της 6ης Υ.ΠΕ. και στο γραφείο προμηθειών του ΓΝ Κέρκυρας.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κέρκυρας