ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αγιασμός στον Κρόνο!
Αγιασμός στον Κρόνο!

Σε ένα κλίμα συναισθηματικά φορτιμένο, μιας και η έναρξη της περιόδου στις Ακαδημίες του Κρόνου συμπίπτει με την «πληγωμένη» για τους Αργυραδίτες (και όχι μόνο) έναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Κυριακή 29/9) το πρωί ο αγιασμός των Ακαδημιών του Κρόνου από τον πρωτοπρεσβύτερο Αριστείδη Κουλούρη που γνωστός για το έργο του, αλλά και την αγάπη του για τον Κρόνο στον οποίο αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στα πρώτα χρόνια από την ίδρυσή του. Κλίμα ενθουσιασμού από τα παιδιά των Ακαδημιών που σηκώνουν το βάρος της Ιστορίας του Κρόνου, αφού φέτος το όνομα της ομάδας θα ακούγεται μόνο από τα παιδιά των Ακαδημιών. Μετά από 51 χρόνια η ανδρική ομάδα δε θα συμμετέχει στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Παρόντες ο πρόεδρος του Κρόνου Κώστας Καββαδίας, τα μέλη του ΔΣ και αρκετοί φίλαθλοι.
Στο τιμόνι των Ακαδημιών για μια ακόμα χρονιά ο ικανότατος Άρης Πανδής που είχε το δικό του μερίδιο και στην κατά΄κτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, αλλά και με πολλές περγαμηνές ως προπονητής Ακαδημιών στον ΑΟ Κέρκυρα, στο Αστέρα Μωραϊτικών και σε άλλες ομάδες.


Ο ΚΡΟΝΟΣ έχει τη δική του Ιστορία και στις παιδικές ομάδες, αφού έχει ανακηρυχθεί πρωταθλητής τη δεκαετία του 1980 με προπονητή τον Άρη Πανδή.  Τα τελευταία χρόνια, μέχρι το 2015,  οι δυσκολίες μεγάλες, πολλά τα εμπόδια και οι προσπάθειες για τη συγκρότηση παιδικής ομάδας δεν είχαν τους καρπούς που ήθελαν όσοι ασχολούνται ενεργά με την ομάδα. Το 2015 ο ΚΡΟΝΟΣ επανιδρύει την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ποδοσφαίρου με υπεύθυνο τον Κώστα Καββαδία θέτοντας γερές βάσεις για το παρόν και το μέλλον.
ΦΩΤΟ Νικόλαος Καββαδίας - Αλέξανδρος Καββαδίας