ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Άδωνις σε ρόλο Ρομπέν των …αστών για τον Ερημίτη και το... τηλεφώνημα στον δύτηΟ Άδωνις σε ρόλο Ρομπέν των …αστών για τον Ερημίτη και το... τηλεφώνημα στον δύτη
          Βιάζεται ο «γαλάζιος» υπουργός «Ανάπτυξης και Επενδύσεων» Αδ. Γεωργιάδης για να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία και εν προκειμένω τον Ερημίτη αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Ρομπέν των αστών. Το έχει πάρει εργολαβικά, αλλά υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον κερκυραϊκό λαό.
Χαρακτηριστικό το παρακάτω ρεπορτάζ από τα politika:
Mέχρι του σημείου να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο έναν... δύτη προκειμένου να ξεμπλοκάρει μια επένδυση έφτασε ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ο λόγος για την επένδυση της NCH Capital στο παραθαλάσσιο ακίνητο της Κασσιόπης, στο βορειοανατολικό τμήμα της Κέρκυρας, μία ακόμα από τις μεγάλες επενδύσεις που λιμνάζουν τα τελευταία χρόνια λόγω κυρίως της γραφειοκρατίας, αλλά και της αδιαφορίας της κυβέρνησης Τσίπρα.

Ο «γαλάζιος» υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποφάσισε να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο τις υπηρεσίες του Δήμου Κέρκυρας, για να μάθει γιατί καθυστερεί να ξεκινήσει το έργο. Η αρμόδια υπάλληλος, αφού ξεπέρασε την αρχική της έκπληξη, καθώς δεν περίμενε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον κ. Γεωργιάδη, τον παρέπεμψε στην αρχαιολογική υπηρεσία, με την υπεύθυνη να λέει στον υπουργό ότι πρέπει να γίνουν έρευνες για τυχόν ενάλιες αρχαιότητες από εξειδικευμένο δύτη, ο οποίος έχει προγραμματίσει να τις κάνει σε... τρεις μήνες!

Τότε, ο Αδωνις Γεωργιάδης, που είναι αποφασισμένος να βοηθήσει στην εκκίνηση και αυτού του έργου, πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον (έκπληκτο) δύτη, που τον διαβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει την έρευνά του άμεσα, εντός των ημερών. Πρόσφατα, άλλωστε, ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει πως «η επένδυση στην Κασσιόπη της Κέρκυρας θα ξεκινήσει φέτος. Οι επενδυτές μάς έφεραν έναν πίνακα με δεκαπέντε προβλήματα, που είχαν αποτέλεσμα να κολλήσει η επένδυση, και σήμερα που μιλάμε έχουν ξεκολλήσει και τα δεκαπέντε».