ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πανηγυρίζουν στην Κέρκυρα για τις προκάτ αίθουσες για την προσχολική αγωγήΠανηγυρίζουν για τις προκάτ αίθουσες για την προσχολική αγωγή
Αυτό κι αν είναι κατάντια η νέα δημοτική αρχή της Μ. Υδραίου να πανηγυρίζει γιατί μεταφέρθηκαν σήμερα οι προκατασκευασμένες αίθουσες που θα στεγάζουν τις ανάγκες της προσχολικής αγωγής.
Ήδη τοποθετήθηκαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ert.gr,  σε τρεις σχολικές μονάδες που έχει αποφασιστεί να τις φιλοξενήσουν ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οι αίθουσες αυτές να συνδεθούν και με τα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης και αποχέτευσης.
Αυτό σημαίνει ότι αντί να διεκδικούμε για τα παιδιά μας σύγχρονα κτίρια και ασφαλή για παιδικούς σταθμούς και σχολεία, αρκούμαστε σε «μπαλώματα».
Και να σκεφτεί κανείς ότι από το 2016 η εταιρείαςΚτηριακές Υποδομές Α.Ε (ΚΤ.ΥΠ) που αντιακτέστησε τον δημόσιο ΟΣΚ διακήρυττε ότι " έχει θέσει σε εφαρμογή σχέδιο για την οριστική επίλυση του προβλήματος σχολικής στέγης με στόχο να μπει τέλος και στην απαράδεκτη πραγματικότητα των προκάτ αιθουσών που ενώ θα έπρεπε να καλύπτουν έκτακτες ανάγκες έχουν εξελιχθεί σε μόνιμη κατάσταση ως αποτέλεσμα των προηγούμενων πολιτικών πρακτικών".