ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Μέτωπο» επαγγελματιών κατά των ανοιχτών λεωφορείων


 «Μέτωπο» επαγγελματιών κατά των ανοιχτών λεωφορείων


Σε άριστο κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή τουριστικών γραφείων, ιδιοκτητών τουριστικών πούλμαν και εκπροσώπων της Ένωσης ξεναγών, πραγματοποιήθηκε ανοικτή συνάντηση την Παρασκευή 6/9/19 με πρωτοβουλία του Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κέρκυρας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Σωματείου, «Έλαβαν τον λόγο πολλοί συνάδελφοι και συζητήθηκαν διεξοδικά τα σημαντικά θέματα του κλάδου και ευρύτερα, όπως:

– η πορεία του τουρισμού τη φετινή περίοδο
– οι επιπτώσεις στον τουρισμό από το θέμα των απορριμμάτων
– τα προβλήματα στις πύλες εισόδου (λιμάνι και αεροδρόμιο)
– η διαχείριση της κρουαζιέρας
– η διαμόρφωση των τιμών σε συνδυασμό με το επίπεδο παροχής υπηρεσιών
– τα ανοικτά τύπου πούλμαν και το κυκλοφοριακό

Μετά από τον απολογισμό των δράσεων του Σωματείου, ο Πρόεδρος ενημέρωσε τους παριστάμενους για αγωγή από εταιρεία ανοικτών πούλμαν σε βάρος του Σωματείου μας για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση. Ομόφωνα οι συνάδελφοι δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση τους και τη στήριξη στο Σωματείο μας και εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους σε τέτοιες πρακτικές, οι οποίες θεωρήθηκε ότι επιχειρούν να μας εκφοβίσουν και να μας φιμώσουν.

Στα πλαίσια των Νόμων, το Σωματείο μας θα συνεχίσει ελεύθερα και απρόσκοπτα να ασκεί το αναφαίρετο δικαίωμά μας στην έκφραση γνώμης και στην πολιτική κριτική καθώς και στην ενημέρωση των επαγγελματιών και του Κοινού για αποφάσεις της Διοίκησης, οι οποίες εκτιμούμε ότι είναι λανθασμένες και ότι θίγουν το συλλογικό συμφέρον».

ΠΗΓΗ: ert.gr