ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η συνάντηση Γκίκα-Ανεμογιάννη για το Θιναλιακό - Η αδιαφορία για τον Κρόνο & η κοροϊδία για τις ΑργυράδεςΗ συνάντηση Γκίκα-Ανεμογιάννη για το Θιναλιακό και ο …Κρόνος

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Θιναλιακού ο βουλευτης Κέρκυρας Στεφανος Γκικας, τη Δευτέρα, πραγματοποίησε συνάντηση συνεργασίας με τον Πρόεδρο του ΑΣ Θιναλιακος Χρήστο Ανεμογιάννη.

Η σχετική ανακοίνωση του Θιναλιακού:

«Η συνάντηση είχε ως ατζέντα εκτός από τις ευχές που εξέφρασε στον βουλευτή για μία επιτυχή και αποτελεσματική θητεία εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος, την πλήρη καταγραφή και ανάλυση των αναγκών και των προτεραιοτήτων για την ορθή και αδιάλειπτη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δημοτικό γήπεδο Θιναλίου.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Ανεμογιαννη για την πρώτη αυτή ενημερωτική συνάντηση και δήλωσε ότι θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση με τους αρμόδιους παράγοντες, ώστε να δημιουργηθεί το πλάνο ως προς την επίλυση, αλλά και την κάλυψη των αναγκών και των προτεραιοτήτων στον τομέα του ποδοσφαίρου αλλά και του αθλητισμού γενικότερα».

Αδιαφορία για τον Κρόνο - Κοροϊδία για τις Αργυράδες!

Πολύ σωστά έγινε μια τέτοια συνάντηση, αφού οι βουλευτές, οι πολιτικοί και τοπικοί παράγοντες πρέπει να ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό γενικότερα και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες ειδικότερα.

Όμως δεν πρέπει να υπάρχουν διακρίσεις και εγκληματική αδιαφορία προς ορισμένες ομάδες. Και το λέμε αυτό γιατί ολόκληρο το καλοκαίρι  που ο Κρόνος ταλανιζόταν από σοβαρά προβλήματα που τελικά τον εμπόδισαν να δηλώσει και συμμετοχή στη Football League ούτε ο κύριος Στ. Γκίκας, ούτε οι άλλοι δυο βουλευτές του νησιού, ούτε ο δήμαρχος Κ. Νικολούζος ή εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, ούτε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ούτε ο νέος δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κ. Λέσσης έδειξαν στοιχειώδες ενδιαφέρον. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Κρόνος θα εκπροσωπούσε το νησί σε επίπεδο Β΄Εθνικής.

Αυτό λέγεται προκλητική αδιαφορία. Και αυτή την αδιαφορία και περιφρόνηση την εισπράττουν οι Αργυραδίτες και ο Κρόνος εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Από το 2003, δηλαδή, που η πολιτεία και οι τοπικοί άρχοντες κατάργησαν το γήπεδο Αργυράδων και για 16 ολόκληρα χρόνια κοροϊδεύουν ένα ολόκληρο χωριό και ασελγούν πάνω στην Ιστορία 51 χρόνων του Κρόνου.