ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα: Έκλεισε ο Π. Νικολάου - Επιστρέφουν Κ. Γεωργακόπουλος - Ν. Κρητικός


Κέρκυρα: Έκλεισε ο Πέδρο Νικολάου, γύρισαν δύο

Μεταγραφών συνέχεια για την Κέρκυρα. Ο πρώτος ξένος που υπέγραψε, όπως ενημερώσαμε, ήταν ο Νταβίντ Ενγκάν και έπεται συνέχεια. Ο επόμενος θα είναι ο Πέδρο Νικολάου.

Πρόκειται για αριστεροπόδαρο Βραζιλιάνο αμυντικό, ο οποίος θα αποκτηθεί για να υπάρχει άλλη μία λύση στα μετόπισθεν. Δεν είναι πολλές, άλλωστε, προς το παρόν.

Υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και απομένει μία τελική συζήτηση. Ο 19χρονος πρώην παίκτης της Ουνιάο Λεϊρία αναμένεται την Τρίτη (3/9) στο νησί ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Από εκεί και πέρα, οι δύο πρώτες επιστροφές έμπειρων παικτών είναι γεγονός. Κώστας Γεωργακόπουλος και Νίκος Κρητικός υπολογίζονται ξανά. Αμφότεροι προπονούνται υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Βόκολου. Στόχος είναι να πειστούν και οι Σπύρος Σπίνουλας και Γιάννης Ιωάννου ώστε να υπάρχουν παίκτες που να γνωρίζουν την κατηγορία. Καθαρά οικονομικό είναι το δικό τους θέμα.

Τέλος, οι επαφές με τον Μιχάλη Μπαστακό συνεχίζονται. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στην Κέρκυρα πως στο τέλος θα πειστεί ο πρώην φορ της Παναχαϊκής. Μένει να φανεί και στην πράξη αυτό.

https://www.sportime.gr