ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ημερίδα: Έξυπνη επιλογή & διαχείριση ποικιλιών οίνου με χρήση τεχνολογιών πληροφορικής Πέμπτη 3/10


Ημερίδα: Έξυπνη επιλογή & διαχείριση ποικιλιών οίνου με χρήση τεχνολογιών πληροφορικής Πέμπτη 3/10


Ειδική εκδήλωση προώθησης και διάχυσης των αποτελεσμάτων στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου "Έξυπνη επιλογή & διαχείριση ποικιλιών οίνου με χρήση τεχνολογιών πληροφορικής".

Τo Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει τη 2η Ημερίδα Ενημέρωσης και προώθησης καινοτόμων τεχνολογιών "έξυπνης" γεωργίας, καθώς και διάχυσης των έως σήμερα αποτελεσμάτων του έργου "ΕΥΟΙΝΟΣ - Έξυπνη επιλογή & διαχείριση ποικιλιών οίνου με χρήση τεχνολογιών πληροφορικής" (χρηματοδοτούμενο από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ιονίων Νήσων «2014-2020», Δράση: «Ερευνητική δραστηριότητα στον τομέα της αγροδιατροφής», κωδικός ΟΠΣ: 5007310).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 03/10/2019 στην αίθουσα 2 του κτ. «Αρεταίος», στο Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, Πλατεία Τσιριγώτη 7, Κέρκυρα και υποστηρίζεται από το Εργαστήριο Πληροφορικής στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες υπό τη διεύθυνση του Αναπληρωτή Καθηγητή Φ. Μυλωνά.

Η ημερίδα απευθύνεται τόσο στο ακαδημαϊκό (καθηγητές και εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, φοιτητές και σπουδαστές), όσο και στο ευρύ κοινό (αγρότες, επιχειρηματίες, επιμελητήρια, τοπικές και Περιφερειακές αρχές, κλπ). Ο κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η προσέγγιση των εμπειρογνωμόνων της αγροδιατροφής και των επιστημόνων με το ευρύ κοινό και η ανάδειξη των δυνατοτήτων που παρέχονται από τις καινοτόμες εφαρμογές της τεχνολογίας στην καθημερινή αγροτική ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα:

https://evinos.di.ionio.gr/index.php/events-gr/