ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γενναία ανακοίνωση του Θιναλιακού: Δικαίως ο Αστέρας κατέκτησε το έπαθλο - Παράπονα για την οργάνωση


Γενναία ανακοίνωση του Θιναλιακού: Δικαίως ο Αστέρας κατέκτησε το έπαθλο - Παράπονα για την οργάνωση

Γενναία ανακοίνωση του Θιναλιακού για τον χθεσινό αγώνα αλληλεγγύης (Σούπερ κάπ) Παρά την ήττα οι Βόρειοι παραδέχονται: "Δικαίως ο Αστέρας Πετριτή κατάκτησε το έπαθλο" και διατυπώνουν παράπονα για την κακή οργάνωση

Η ανακοίνωση:


Χθες Τετάρτη 23 Οκτωβρίου διεξήχθη ο αγώνας Super Cup 2018-2019 , με μεγάλη χρονική καθυστέρηση , αφού όλοι οι αντίστοιχοι αγώνες σε όλες της ΕΠΣ πανελλαδικά έχουν γίνει πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Φυσικά αυτό είναι θέμα οργάνωσης της τοπικής ΕΠΣ καθώς επίσης και ότι ο φίλαθλος κόσμος δεν γνώριζε για τον αγώνα και το σημαντικότερο δεν μας δόθηκαν εισιτήρια για προπώληση αφού ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όλα αυτά όμως δεν δικαιολογούν την ήττα μας. Ήταν μια κακή συνολικά αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας μας.
Δικαίως ο Αστέρας Πετριτή κατάκτησε το έπαθλο και του ευχόμαστε Καλή Συνέχεια στο Τοπικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Κλείνοντας να ενημερώσουμε γενικά κάθε εμπλεκόμενο του ποδοσφαίρου, αρχής γενομένης απ την διαιτησία, ότι σύμφωνα με τον νέο κανονισμό η φιλοξενούμενη ομάδα υποχρεούται να έχει μαζί της 2η εμφάνιση της ομάδας σε περίπτωση που πρέπει να αλλάξει, όπως χρειάστηκε χθες αλλά δεν κατέστη δυνατό.

Ευχαριστούμε πολύ πρωτίστως τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας όπου συνόδευσαν τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο καθώς επίσης και το φίλαθλο κοινό μας , όπου για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο πλάι της ομάδας μας.