ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Υπερκυπελλούχος ο Αστέρας Πετριτή – Η πρώτη κούπα στο λιμάνι!


 

Υπερκυπελλούχος  ο  Αστέρας Πετριτή – Η πρώτη κούπα στο λιμάνι! 
Η πρώτη κούπα της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν στο λιμάνι του Πετριτή!
Στον αγώνα Σούπερ κάπ (Αλληλεγγύης) που έληξε πριν από λίγο στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι ο Αστέρας Πετριτή νίκησε 2-1 το Θιναλιακό της Γ' εθνικής με γκολ του Πέντσα στις καθυστερήσεις και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς .
Από την αρχή μπήκαν καλά στον αγώνα οι παίκτες του Β. Ξάνθη, αλλά όσο περνούσε η ώρα ο έμπειρος Θιναλιακός έβρισκε τα πατήματά του. Απείλησε με κεφαλιά του Χαρβαλιά πριβ συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο και αμέσως μετά με τον Μπάρντι. Στο 25΄ ο Χαρβαλιάς με κεφαλιά έγραψε το 1 – 0 για τον Θιναλιακό.
Στο 32' ο Αστέρας έφτασε και ζήτησε γκολ.  Σε φάουλ του Δ. Ίσερη ο τερματοφύλακας αποκρούει, ενώ οι παίκτες του Αστέρα υποστηρίζουν ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή. Το 1 – 1 δεν έρχεται ούτε μετά τις επικίνδυνες φάσεις ου δημιουργεί ο Αστέρας στα τελευταία λεπτά του Α΄ ημιχρόνου με Στέρεφ και Πολύζο.
Δυνατά μπαίνει στο Β΄ημίχρονο ο Αστέρας και στο 56΄ο Βορύλλας αποκρούει εντυπωσιακά  την καρφωτή κεφαλιά του Πολύζου σώζοντας τον Θιναλιακό. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πολύζος δε χάνει την ευκαιρία και με κεφαλιά διαμορφώνει το 1 -1. Όσο περνάει ο χρόνος ο Θιναλιακός προσπαθεί να πιέσει και στο 82΄κερδίζει πέναλτι που εκτελεί ο Μπάρντι και ο Πισσιάνης αποκρούει. Αντεπίθεση του Αστέρα στις καθυστερήσεις και ο Πέντσας στέλνει την πρώτη κούπα στο λιμάνι!
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κώστας Τόμπρος, Σερίφης, Σάτκλιφ, Νικόπουλος.
ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ (Π. Κορομπόκης): Βορύλλας, Κ. Μπάρντι, Μουζακίτης, Λούβρος, Ερ. Μπάρντι, Πουλημένος, Χαρβαλιάς, Γραμμένος, Στεργίου, Σαρηγιαννίδης, Τσουκαλάς. Αναπληρωματικοί: Ψωμάς, Αγόρας, Χατζηδημητρίου, Μοτσοβίλα, Μήτρος, Αγόρας, Μαρτίνος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Β. Ξάνθης): Πισσιάνης, Πολύζος, Χ. Γεωργοπάλης, Μήτσης, Στέρεφ, Αντωνιάδης, Γαρδικιώτης, Δ. Ίσερης, Αναστασίου, Μάμαλος, Πέντσας. Αναπληρωματικοί: A. Ίσερης, Νικομάνης, Ασπιώτης, Μακαντάνης, Καλησπεράτης, Βάρελης, Ν. Γεωργοπάλης.