ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αιφνιδιασμένοι για ακόμα μια φορά οι Έλληνες από το σπάνιο φυσικό φαινόμενο που ονομάζεται βροχήΚατάπληκτος Έλληνας προσπαθεί να κατανοήσει γιατί πέφτει νερό απ τον ουρανό

Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες Έλληνες εξαιτίας ενός σπάνιου φυσικού φαινομένου που έπληξε σήμερα τη χώρα.
Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, το μυστήριο αυτό φαινόμενο κατά το οποίο σταγόνες νερού πέφτουν με ανεξήγητο τρόπο από τον ουρανό, ονομάζεται «βροχή» και είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο στη χώρα μας, καθώς συμβαίνει μόλις 112 μέρες το χρόνο.

Η εμφάνιση του σπάνιου φαινομένου έσπειρε αμέσως τον τρόμο στους κατοίκους της χώρας, ενώ σε έκτακτο τηλεοπτικό του διάγγελμα ο πρωθυπουργός έσπευσε να καθησυχάσει τους πολίτες δηλώνοντας ότι «το πρωτοφανές αυτό συμβάν δεν θα κάμψει την προσπάθεια μας για ακόμα καλύτερο καιρό», και υποσχέθηκε μείωση του ΦΠΑ στις ομπρέλες.

Από την πλευρά του, το ΚΚΕ κατήγγειλε τη βροχή ως συνομωσία της παγκόσμιας ομπρελοβιομηχανίας ενώ τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΙΝΑΛ κατηγόρησαν τη Νέα Δημοκρατία ότι προετοιμάζει την επιβολή βορειοευρωπαϊκού καιρού στη χώρα μας με εντολή των εταίρων.

Εν τω μεταξύ, έντρομοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων σε μία προσπάθεια να απαθανατίσουν το σπάνιο αυτό φαινόμενο, ανάρτησαν χιλιάδες φωτογραφίες της λεγόμενης βροχής, σε πολλές περιπτώσεις ξεχνώντας από τον πανικό τους να χρησιμοποιήσουν τα κατάλληλα φίλτρα.

Άμεση, τέλος, ήταν και η κινητοποίηση των ρομαντικών συμπολιτών μας, οι οποίοι με την εμφάνιση του φαινομένου έσπευσαν να σταθούν δίπλα σε παράθυρο με μελαγχολικό βλέμμα.

TOVATRAXI.COM