ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Διαμαρτυρία από τους Οθωνούς - Μπιλιάρδο στην πλάτη μαςΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ

Νόμος 3852/2010.

Με σαφέστατη αντικατάσταση από το άρθρο 207 παράγραφος 1 «Στη δημοτική κοινότητα που εκτείνεται στην εδαφική περιφέρεια ενός νησιού, ο δήμαρχος ορίζει αντιδήμαρχο σύμβουλο της πλειοψηφίας, ο οποίος έχει εκλεγεί στην εκλογική περιφέρεια όπου ανήκει η νησιωτική δημοτική κοινότητα και σε περίπτωση που δεν υπάρχει στην πλησιέστερη δημοτική ενότητα».

Κ. Υδραίου σαν έγκριτος νομικός που είστε ποιο σημείο του νόμου δεν κατανοείτε και με ποια λογική τον καταστρατηγείτε και μάλιστα σε ένα χώρο μεγίστης εθνο-στρατηγικής σημασίας όπως είναι η συστάδα των Διαποντίων νήσων με τα θέματα της ΑΟΖ και των Γειτόνων μας που την εποφθαλμιούν καθημερινά.

Έχετε καταλάβει τις συνέπειες που έχει η απόφαση σας να έχει ένα νησί Αντιδήμαρχο διπλοθεσίτη με άλλες κύριες αρμοδιότητες και τα άλλα δύο νησιά καθόλου και τι διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους κατοίκους? Τι σας έφταιξαν τα νησιά και τα τιμωρείτε με αυτό τον τρόπο? Όλα αυτά θα τα δούμε στην πορεία και φυσικά να έχετε υπ'όψιν ότι δεν έχουμε μείνει με σταυρωμένα χέρια. Το "σερί" σας προς το παρόν είναι τρείς καραμπόλες (στην πλάτη μας) και το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε.


Γιάννης Κατέχης Οθωνοί.