ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Παραιτήθηκε η καθαρίστρια του ΣΚΑΪ, δεν άντεχε άλλο να καθαρίζει τη γλίτσα που άφηνε πίσω του ο Γιώργος Λιάγκας - Σαπίλα...


Παραιτήθηκε η καθαρίστρια του ΣΚΑΪ, δεν άντεχε άλλο να καθαρίζει τη γλίτσα που άφηνε πίσω του ο Γιώργος Λιάγκας - Σαπίλα...

Παρελθόν από το δυναμικό του ΣΚΑΪ αποτελεί έπειτα από 16 χρόνια παρουσίας η κυρία Φιλιώ, η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια στο φαληρικό κανάλι.

Η γλυκύτατη 56χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Κουλουριού», δεν άντεχε άλλο τις υπερωρίες που χρειαζόταν να εργαστεί για να καθαρίσει τις τεράστιες ποσότητες γλίτσας που άφηνε πίσω του ο Γιώργος Λιάγκας, έπειτα από τέλος κάθε του εκπομπής. Συγκεκριμένα, η κυρία Φιλιώ χρειαζόταν τουλάχιστον 6 με 8 ώρες για να επαναφέρει το στούντιο στην αρχική του κατάσταση, με τις αντοχές και την υπομονή της να εξαντλούνται.

«Τόσα χρόνια εδώ μέσα, έχω μαζέψει πολλή βρώμα και γλίτσα, ας μην ξεχνάμε ότι δούλευε κι ο Μπογδάνος στο κανάλι. Αυτό το πράγμα όμως δεν το έχω ξαναδεί. Ούτε τα βαρέα και ανθυγιεινά αξίζουν, ούτε τίποτα. Φεύγω κι ας κάτσουν αυτοί που τον έφεραν να μαζέψουν», σχολίασε σε έξαλλη κατάσταση η γυναίκα πριν εγκαταλείψει το σταθμό.

Τα παραπάνω αναφέρονται στο σατιρικό ρεπορτάζ από το «Κουλούρι»

Η σαπίλα και ο Γ. Λιάγκας

Φυσικά και ο Γ. Λιάγκας απασχολεί την επικαιρότητα με όσα είπε σε τηλεοπτική παρουσία του για μια απ' τις διαγωνιζόμενες ενός τηλεπαιχνιδιού.

Για αυτό το θέμα σχολιάζει καυστικά το "Βαθύ Κόκκινο': Όταν η "λογική" των ΜΜΕ -σαν εμπορικά μαγαζιά που είναι- διέπεται στο να μας σερβίρει καθεστωτική προπαγάνδα, ανάκατη με "αίμα-σπέρμα", είναι επόμενο να στελεχώνονται από ανάλογης ποιότητας άτομα, όπως είναι ο Γ. Λιάγκας. Αμόρφωτα, χυδαία, που έχουν κάνει την αθλιότητα επιστήμη.

Πόσο μάλλον όταν εκπομπές όμως αυτή που παρουσιάζει ο εμετικός αυτός τύπος, έχουν σαν αποστολή να διαμορφώνουν προσωπικότητες όπως ακριβώς της θέλει το πολιτικό σύστημα.

Δεν έχει άδικο η επιστολογράφος μας η οποία μας γράφει ότι η "δημοσιογραφία" που ασκούν τηλεπαρουσιαστές/ιες "επιπέδου" Λιάγκα και Μενεγάκη, έχει κάνει πολλά νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμά τους, να τους θεωρούν "καταξιωμένους", ονειρευόμενα να τους μιμηθούν. Ευελπιστούν -σύμφωνα με τα γραφόμενα της αναγνώστριας μας- να αποκτήσουν κι αυτοί/ες  "τις τεράστιες αμοιβές τους".
Έτσι είναι. Η σαπίλα του συστήματος δεν είναι δυνατόν να αφήσει αλώβητο και μέρος της κοινωνίας μας.

Υ.Γ: Φυσικά υπάρχουν και πολλοί αξιόλογοι δημοσιογράφοι, αν και στα πρόσωπα που αναφέραμε δεν θα τους δίναμε τέτοια επαγγελματική ιδιότητα.