ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τραγωδίες στο άθλιο οδικό δίκτυο της Κέρκυρας: Δύο νεκροί και ένας σε κρίσιμη κατάσταση, σε «μπαράζ» τροχαίων!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
   
Τραγωδίες στο άθλιο οδικό δίκτυο της Κέρκυρας: Δύο νεκροί και ένας σε κρίσιμη κατάσταση, σε «μπαράζ» τροχαίων!

Τραγωδίες στο άθλιο οδικό δίκτυο της Κέρκυρας. Μαύρη Παρασκευή στο νησί που πληρώνει τακτικά βαρύ φόρο αίματος στο Μολώχ της ασφάλτου. Μια Κέρκυρα που φέρνει έσοδα στον κρατικό κορβανά από τον τουρισμό και εισπράττει αδιαφορία  διαθέτοντας ένα από τα πιο άθλια οδικά δίκτυα της χώρας.

Μακάβριο το ρεπορτάζ, αφού σε τέσσερα τροχαία που συνέβησαν από το πρωί, τα δύο ήταν θανατηφόρα ενώ στο τρίτο, ένας νέος άνθρωπος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου…


Νωρίς το μεσημέρι, ένας 58χρονος έχασε τη ζωή του όταν, μετά από ανακοπή που έπαθε την ώρα που οδηγούσε στο Κοντόκαλι,, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα σε σταθμευμένο ΙΧ και να χάσει τη ζωή του.

Αργά το απόγευμα, ένας νέος 23 ετών έχασε τη ζωή του όταν οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του, συγκρούστηκε στην περιοχή των Ερμόνων με τουριστικό λεωφορείο.

Το απόγευμα, ένας 28χρονος οδηγώντας επίσης δίκυκλο, συγκρούστηκε με ΙΧ στην περιοχή της Μεσσογγής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρότατα. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τέλος, ένας ηλικιωμένος παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή την ώρα που επιχειρούσε να περάσει το δρόμο στο Σολάρι, αλλά ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρός. Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.