ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εκδήλωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων το Σάββατο στο Επιμελητήριο


Εκδήλωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων  το Σάββατο στο Επιμελητήριο

Το νεοσύστατο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Παρατηρητήριο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κέρκυρας» που δημιουργήθηκε για να προάγει την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων και να υποστηρίξει την ανακύκλωση στον Τόπο μας, διοργανώνει διεθνούς εμβέλειας εκδήλωση με θέμα:

«Η σύγχρονη ευρωπαϊκή διάσταση στη διαχείριση των απορριμμάτων. Μπορεί η Κέρκυρα να γίνει μοντέλο της;» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στις 19 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17:30.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Στερεών Αποβλήτων κ. Αντώνης Μαυρόπουλος, η Γενική Γραμματέας Διαχείρισης Αστικών Αποβλήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κα. Vanya Veras, ο Διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Απορριμμάτων της Καταλονίας κ. Josep Maria Tost και ο Διευθύνων Σύμβουλος Ιδρύματος Finnova Βρυξελλών κ. Juan Manuel Revuelta.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί με σκοπό την διεξοδική συζήτηση και αναζήτηση βιώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στον Τόπο μας, οι Αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι πολιτικών, επαγγελματικών, επιστημονικών και παραγωγικών φορέων καθώς και εκπροσώπων φορέων εκτός Κέρκυρας με ειδικό ενδιαφέρον.