ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με διαδικασίες fast track ο προϋπολογισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κέρκυρας την Τετάρτη 23/10


Με διαδικασίες fast track ο προϋπολογισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κέρκυρας την Τετάρτη 23/10

Με διαδικασίες fast track, δηλαδή ψεκάστε , σκουπίστε, τελειώσατε έρχεται προς ψήφιση ως μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη ο προϋπολογισμός για την χρονική περίοδο 1/9/19 έως 31/12/19 την Τετάρτη 23/10 στις 4 το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο νότιας Κέρκυρας.

          

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας Γιάννης Καββαδίας καλεί το σώμα σε ειδική συνεδρίαση στην αίθουσα λόγου και τέχνης του Γυμνασίου – Λυκείου Λευκίμμης, στις 23 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.00, για τη συζήτηση και λήψη Αποφάσεως επί του κατωτέρω θέματος : «Ψήφιση  Προϋπολογισμού του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για το χρονικό διάστημα από  1-9-2019 έως 31-12-2019» .

Πολλά παράπονα διατυπώνονται από δημοτικούς συμβούλους τόσο για την ώρα που δεν εξυπηρετεί τους περισσότερους που εργάζονται, όσο και, κυρίως, για την έλλειψη χρόνου για την προετοιμασία. Αλλά και επί της ουσίας πρόκειται για έναν προϋπολογισμό φτώχειας και μιζέριας που δεν έχει καμιά σχέση με τα προβλήματα του τόπου και τις ανάγκες του λαού της Νότιας Κέρκυρας.