ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι Lucky Shots με Λουκιανό Λιούμπα κυκλοφόρησαν το πρώτο EP California Grizzly - ΒΙΝΤΕΟ
Οι Lucky Shots με Λουκιανό Λιούμπα κυκλοφόρησαν το πρώτο EP California Grizzly

Οι Lucky Shots είναι μια rock and roll μπάντα από τους: Λουκιανός Λιούμπας : Φωνή, κιθάρες - Στάθης Αλεξόπουλος : Ηλ. Κιθάρα - Βασίλης Γάκης : Μπάσο, φωνητικά - Σπύρος Μισυρλής : Τύμπανα. Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε σε παραγωγή  Άλεξ Μπόλπαση το πρώτο EP California Grizzly που αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία και σταθμό στην πορεία του συγκροτήματος.

Όλα τα κομμάτια του δίσκου ηχογραφήθηκαν live σε μια προσπάθεια της μπάντας να ενσωματώσει στα τραγούδια της το feel μια ζωντανής ηχογράφησης, προσεγγίζοντας τον ήχο των 60s και των 70s και κρατώντας την ένταση της στιγμής αναλλοίωτη.


Το EP θα παρουσιαστεί στο Tiki Bar (Φαλήρου 15 – Μακρυγιάννη), στις 23 Οκτωβρίου.

Για την Ιστορία να θυμίσουμε ότι οι Lucky Shots είναι μια rock and roll μπάντα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2015 ξεκινώντας το μουσικό τους δρόμο παρουσιάζοντας ζωντανά τις μουσικές τους επιλογές σε επιλεγμένους χώρους και festivals της Αθήνας. Με μια back to basics προσέγγιση, καταλήγουν σε ένα ηλεκτρισμένο setlist, συμπυκνώνοντας την Americana αισθητική στο τραγούδι, τους vintage και fuzzy ήχους στις κιθάρες, τα επιθετικά τύμπανα και τις δυνατές μπασογραμμές. Aπ’ τις στιγμές που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα είναι αυτές που έχουν μοιραστεί τη σκηνή ως opening act με τους George Zervos, the Big Nose Attack, the Fabulous Heydays, Υπόγεια Ρεύματα και Riverbed.