ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

SL2: Χωρίς δράση για δεύτερο Σ/Κ και αναμονήSL2: Χωρίς δράση για δεύτερο Σ/Κ και αναμονή

Κατεβασμένα «στόρια» για δεύτερο, στη σειρά, Σαββατοκύριακο θα υπάρχει στη Super League 2.

από mikriliga.com

Κατεβασμένα «στόρια» για δεύτερο, στη σειρά, Σαββατοκύριακο θα υπάρχει στη Super League 2.

Το πρωτάθλημα παραμένει τηλεοπτικά “άστεγο”, με συνέπεια αναμετρήσεις για το διήμερο 12-13/10, οι οποίοι θα ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, να μη διεξαχθούν. Υπενθυμίζεται, για τον ίδιο λόγο δεν πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα τα παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική της λίγκας.

Ο πρόεδρος της Super League 2 και της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον επικεφαλής της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, έχοντας, παράλληλα, ενήμερο και τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ευελπιστώντας σε άμεση διευθέτηση του ζητήματος.

Από εκεί και πέρα, αναβλήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα (10/10) και στο οποίο βασικό θέμα συζήτησης θα ήταν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2019-20, ενώ θα γινόταν και ενημέρωση για τις προσφορές των εταιρειών τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος.

Η αιτία της συγκεκριμένης εξέλιξης όπως ήδη γράψαμε έχει να κάνει με το γεγονός ότι έληξε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση προσφορών για την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων σε Standard Definition, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε χθες νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κατάθεση προσφορών σε High Definition.

Μια εξήγηση γι’ αυτό το γεγονός είναι ότι, εφόσον τελικά επιτευχθεί συμφωνία, η ΕΡΤ θα μπορεί να καλύπτει τηλεοπτικά τους αγώνες μέσω του ERT Sports.

Η νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος όπως ήδη γράψαμε λήγει τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, με φυσική συνέπεια να αναβληθεί το διοικητικό συμβούλιο και, ως αποτέλεσμα, να μην υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου.