ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δείτε ποιος το έλεγε: «Δεν μπορείς να συλλαμβάνεις 15 χρονών παιδιά επειδή είναι αναρχικοί» (video) Και τώρα είναι υπέρ του «νόμου και της τάξης» και της άγριας καστολής


Δείτε ποιος το έλεγε: «Δεν μπορείς να συλλαμβάνεις 15 χρονών παιδιά επειδή είναι αναρχικοί» (video) Και τώρα είναι υπέρ του «νόμου και της τάξης» και της άγριας καταστολής


Πρόσωπο με πρόσωπο με τον ίδιο του εαυτό και τις απόψεις που διατύπωνε πριν γίνει υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκεται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.


Τι έλεγε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πριν γίνει υπουργός της ΝΔ

Κάνοντας, λοιπόν, μια αναδρομή στα λεγόμενά του στο παρελθόν όταν ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος του σοσιαλδημοκρατικού χώρου, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωνε τα εξής σχετικά με την αστυνομία, τις μολότοφ και τους αναρχικούς:

«Τα κοινωνικά ζητήματα θα τα καταπολεμήσουμε με την Αστυνομία; Έδωσε πουθενά η Αστυνομία στα κοινωνικά προβλήματα λύσεις; Αλήθεια πιστεύουν ότι αν συλλάβουμε ένα παιδί που ενδεχομένως να ρίξει και μια μολότοφ κάποια στιγμή και το βάλουμε φυλακή δεν θα βγει ο χειρότερος εγκληματίας; Γιατί από τις φυλακές μας βγαίνουν εγκληματίες δυστυχώς. Και είναι άλλο το γεγονός ότι εμφορείται κάποιος από αναρχικές ιδέες. Αυτό δεν είναι κολάσιμο ποινικά […] Ρωτάνε κάποιοι πως βρέθηκε ένα παιδί 15 χρόνων στον δρόμο και πετούσε πέτρες. Δηλαδή ποιος θα βγει στον δρόμο τελικώς; Ένα παιδί 15 χρονών και μάλιστα από μεσοαστική οικογένεια, επειδή είχε κάποιες ιδέες. Δεν μπορείς να συλλαμβάνεις 15 χρονών παιδιά επειδή είναι αναρχικοί».

Από τη σοσιαλδημοκρατία στον νεοφιλελευθερισμό μια καρέκλα δρόμος…


Δείτε το βίντεο:


Το σχετικό ηχητικό απόσπασμα δόθηκε στη δημοσιότητα από την «Ελληνοφρένεια» και αναπαράχθηκε από χθεσινοβραδινή εκπομπή του Kontra.