ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Απολίτικος καυγάς – επεισόδιο 2: Γκίκας σε Αυλωνίτη: «Θα μας κρίνει ο κόσμος...»Απολίτικος καυγάς – επεισόδιο 2: Γκίκας σε Αυλωνίτη: «Θα μας κρίνει ο κόσμος...»

Όταν οι εκπρόσωποι των δυο κομμάτων εξουσίας δεν έχουν μεγάλες προγραμματικές διαφορές επί της πολιτικής τους βρίσκουν διάφορα μικρά και δευτερεύοντα για αψιμαχίες για … ψύλλου πήδημα. 

Στη χθεσινή ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Αυλωνίτη απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας χαρακτηρίζοντας «πολιτική αστειότητα» τις συναντήσεις του Αλέκου Αυλωνίτη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με υπουργούς της κυβέρνησης.

Η σχετική ανάρτηση από την προσωπική του σελίδα στο FB:

«Τον Αλέκο τον εκτιμώ και τιμώ την πολιτική του διαδρομή.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί εστράφη εναντίον μου και έγραψε όλη αυτή την έκθεση ιδεών, δίκην μαθήματος. Ούτε τον προσέβαλα, ούτε είπα κάτι αρνητικό γι αυτόν. Ούτε φυσικά τον εμπόδισα - δεν θα μπορούσα άλλωστε - να δει τον οποιοδήποτε Υπουργό της κυβέρνησής μας. Είπα μόνον ότι «δεν συνηθίζεται...». Άλλος ο ρόλος του κυβερνητικού Βουλευτή και άλλος του Βουλευτή της Αντιπολίτευσης. Αν ο φίλος Αλέκος επιθυμεί την «εξίσωση», τότε με χαρά θα δεχτούμε την θετική του ψήφο στις ψηφοφορίες στην Βουλή. Αλλά φεύ....

Τέλος πάντων, ας κάνει ότι αυτός κρίνει, δεν με αφορά.

Απλά θεωρώ μάλλον προκλητικό - για να μην το χαρακτηρίσω αντιστοίχως «πολιτική αστειότητα» - μετά από 4.5 χρόνια που το κόμμα του είχε την κυβερνητική ευθύνη, και στην Περιφέρεια και στον Δήμο, και έφερε την Κέρκυρα στην κακή κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε - σαν να μην τρέχει τίποτε - να ζητά επιμόνως να δει τους Υπουργούς, να βγάζει ωραίες φωτογραφίες και να αναγράφει σε δισέλιδα δελτία τύπου όλα τα προβλήματα που αντικειμενικά, το κόμμα του, όλα αυτά τα χρόνια απέτυχε να λύσει!

Τώρα, για το πως πολιτεύομαι εγώ και αν πηγαίνω με θεσμικά στελέχη στους Υπουργούς για να προωθούμε ζητήματα που μας καίνε κλπ, είναι δικό μου ζήτημα. 

Θα μας κρίνει ο λαός όταν θα έλθει η ώρα...

Άλλωστε αυτό ακριβώς κάνουν όλοι οι συνάδελφοι Βουλευτές της πλειοψηφίας που εκλέγονται στην Περιφέρεια.

Ψυχραιμία λοιπόν...»