ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συναυλία Παλαιάς Φιλαρμονικής στο Δημοτικό Θέατρο Σάββατο 30/11


Συναυλία Παλαιάς Φιλαρμονικής στο Δημοτικό Θέατρο Σάββατο 30/11

Συναυλία του Μουσικού Σώματος Παλαιάς Φιλαρμονικής σολίστ: Γεράσιμος Τσαγκαράκης (κρουστά) Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Προσωπάρης Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 Ώρα 8:30 μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας

  Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8.30 μμ το Μουσικό Σώμα (Μπάντα) της ΦΕΚ θα πραγματοποιήσει συναυλία στο Δημοτικό θέατρο Κέρκυρας με σολίστ τον διακεκριμένο μας μουσικό Γεράσιμο Τσαγκαράκη (κρουστά) και μουσική διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Προσωπάρη. 

 Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία, όπως την εισαγωγή από την οπερέτα «Η ωραία Ελένη» του Jacques Offenbach, τη συμφωνική φανφάρα «Αλκίνοος, βασιλεύς των Φαιάκων» του Σπύρου Προσωπάρη και το εμβατήριο «Ωρίωνας» του Jan Van de Roost.

 Επίσης, θα παρουσιαστεί το καθόλα απαιτητικό έργο «Προμηθέας» του Sean Beeson, στην εκδοχή του για 4 ταμπούρα και ορχήστρα πνευστών, με σολίστ τον δεξιοτέχνη Γεράσιμο Τσαγκαράκη, ενώ η συναυλία θα ολοκληρωθεί με την «Οδύσσεια», συμφωνία σε 4 μέρη του Robert W. Smith. Η γενική είσοδος στη συναυλία είναι 5€. 

Και οι δύο εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό.