ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αργυράδων - Το νέο ΔΣ        
Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αργυράδων 

Του Κώστα Γερ. Καλούδη

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019,  έγιναν αρχαιρεσίες για εκλογή καινούριου διοικητικού  συμβουλίου στο πολιτιστικό  Σύλλογο  Αργυράδων.  Ήταν η δεύτερη προσπάθεια καθώς η πρώτη δεν είχε καλύψει  ικανό αριθμό μελών για να γίνουν εκλογές.  

Όπως συνήθως γίνεται,  είναι λίγοι εκείνοι που προσφέρουν στους πολλούς, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο μιας και οι λίγοι με αληθινό ενδιαφέρον και σεβασμό προς τον πολιτισμό του τόπου τους  κάνουν πολλά περισσότερα από τους πολλούς που είναι μόνο λόγια.

Συγκεντρώθηκαν περίπου τριάντα άτομα και   εξέλεξαν τα απαιτούμενα μέλη για το συμβούλιο.

Πρόεδρος: Άγγελος Καββαδίας 
Αντιπρόεδρος: Μανόλης Καββαδίας 
Γραμματέας:   Γεώργιος Γκίνης
Ειδ.Γραμματέας: Σπύρος Καββαδίας του Δημητρίου
Ταμίας: Χαρίκλεια Καββαδία
Εφ. Πολ. Εξωραϊστικού τμήματος: Αλέξανδρος Β. Καββαδίας 
Εφ. Μορφωτικού Τμήματος: Μυρσίνη  Λιούμπα        
Αναπληρωματικά Μέλη: Τάσος Πολίτης  και Σπύρος Μίτσουλης


Πρώτη προτεραιότητα  του νέου συμβουλίου παραμένει  η  ολοκλήρωση των εργασιών στα κελιά του Αγίου Γεωργίου. Έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και είναι λίγα εκείνα που έχουν απομείνει να γίνουν. Ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα έχει γίνει με τη βοήθεια συγχωριανών μας που προσέφεραν οικονομικά ή με προσωπική εργασία. Αυτό θα συνεχίσει για όσο χρειαστεί. 

Είναι γνωστό το πολιτιστικό έργο   του απερχόμενου συμβουλίου. Υπήρξε πλούσιο και αν δεν τύχαινε το πρόβλημα με τα κελιά σίγουρα θα   μπορούσε να ήταν πλουσιότερο. Εκείνο ως τόσο ήταν που τους δοκίμασε στα δύσκολα. Σαν να ήταν υπόθεση δική τους αντιμετώπισαν το θέμα.   Δεν απόμειναν πολλά να γίνουν και πολύ σύντομα θα ολοκληρωθούν και αυτά.

Ας τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στη καινούργια τους διετία.