ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αγανάκτηση και οργή για τον ιερέα στη Νότια Κέρκυρα - Φυγαδεύτηκε (Βίντεο)
Αγανάκτηση και οργή για τον ιερέα στη Νότια Κέρκυρα - Φυγαδεύτηκε (Βίντεο)

Έντονη αγανάκτηση και οργή για τον ιερέα στο Νότια Κέρκυρα, όπως αναφέρεται αναλυτικά στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου corfutvnews.gr από όπου και το ΒΙΝΤΕΟ:

«Παιδεραστή, κτήνος, για πάντα κυνηγημένος θα σαι» είναι μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν από συγκεντρωμένους κατοίκους χωριού στη νότια Κέρκυρα κατά του 60χρονου ιερέα ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη και σήμερα βρέθηκε στα δικαστήρια για να απολογηθεί.

Τελικά δεν απολογήθηκε καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και με περιπολικό μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.


Υπενθυμίζουμε ότι για το θέμα αυτό είχε πάρει άμεσα θέση και Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, όπου έθεσε σε διαθεσιμότητα τον ιερέα και τον έβαλε σε κατάσταση αργίας από κάθε ιεροπραξία.
Και δεύτερη μήνυση

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του corfutvnews, σε βάρος του 60χρονου ιερέα κατατέθηκε μήνυση και από τους γονείς μίας 14χρονης, με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος της, πριν από τέσσερα χρόνια, όταν δηλαδή το παιδί ήταν 10 ετών. Και το δεύτερο περιστατικό καταγγέλλεται πως συνέβη στην ίδια περιοχή της νότιας Κέρκυρας. Σε σχετική επικοινωνία, ο συνήγορος των δυο κοριτσιών είπε πως «οι υποθέσεις έχουν πάρει πια τον δρόμο της δικαιοσύνης».