ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εικόνες και ΒΙΝΤΕΟ ντροπής από τον ΧΥΤΑ Νότου


Εικόνες και ΒΙΝΤΕΟ ντροπής από τον ΧΥΤΑ Νότου από τον Γρ. Βέργη και τη σελίδα του στο FACEBOOK

Σε άθλια κατάσταση, μισοσκισμένα τα δέματα των απορριμμάτων και άκρως επικίνδυνα για την υγεία των κατοίκων, βόμβες για το περιβάλλον. Οι κάτοικοι της Νότιας Κέκρυρας όχι μόνο δεν εφησυχάζουν από τις δηλώσεις του Δημάρχου Κ. Λέσση ότι δε θα λειτουργήσει ο ΧΥΤΑ, αλλά ανησυχούν έντονα.  Πρώτα από όλα γιατί η λύση  για τη μεταφορά απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Κοζάνης είναι μπάλωμα και δεν αποτελεί οριστική λύση και ύστερα γιατί δεν έχει ξεκαθαριστεί  τι θα γίνουν τα δέματα που μεταφέρθηκαν εκεί  από τον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, συνοδεία ΜΑΤ, το καλοκαίρι του 2018. 

Στη ανάρτηση του ΓΡ. Βέργη αναφέρεται:
ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 8-11-2019 ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΣΧΙΣΤΟΥΝ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ…ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

Μάλιστα ο Δήμαρχος Κώστας Λέσσης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας, με κυρίαρχο θέμα την ενημέρωση για την κρίσιμη σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, ανέφερε ότι αυτό που διευκρίνισε ο ίδιος στη συνάντηση, ήταν ότι θα πρέπει πρώτα να φύγουν τα δέματα.


Βίντεο: FB Γρηγόρης Βέργης