ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δεν υπάρχει κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών - Πλήρωσε τις οφειλές της η Κέρκυρα


Πλήρωσε τις οφειλές της η Κέρκυρα - Δεν υπάρχει κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών

Στην τακτοποίηση των οφειλών της προς πρώην παίκτες της ομάδας που είχαν καταθέσει προσφυγή προχώρησε η Κέρκυρα.
Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστό, πως προχώρησε στην τακτοποίηση των οφειλών που υπήρχαν προς 18 πρώην παίκτες της εξέδωσε η Κέρκυρα.

Σε αυτή οι Επτανήσιοι τονίζουν πως δεν υπάρχει κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών, ενώ μεταξύ άλλων ευχαριστεί τους παίκτες για την αλληλεγγύη που έδειξαν, ενώ αφήνουν αιχμές εναντίον του Αντέτζο για τον τρόπο που αυτός συμπεριλήφθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ και ο μεγαλομέτοχος της κ. Λάμπρος Γεωργακόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τακτοποίηση των οφειλών για το μεγαλύτερο κομμάτι των ποδοσφαιριστών μας ή στο σύνολο 18, έτσι ώστε να μην συντρέχει λόγος επιβολής ποινών λόγω των προσφυγών που είχαν ασκήσει.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τον σεβασμό, την κατανόηση, την ποδοσφαιρική αλληλεγγύη και το ήθος που είχαν σε μεγάλο βαθμο οι Σιόντης, Ρόλε, Γρομητσάρης, Παμλίδης, Αποστολίδης, Μυτίδης, Βίλλα, Χαντάκιας, Λινάρδος, Βέρτζος, Κούρος, Κρητικός, Κολοβούρης, Αναστασίου, Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Αρτυματάς, Αντέτζο.

Το μόνο μελανό σημείο στις διαπραγματεύσεις στον οποιο τρόπο εξόφλησης του και σεκόμαστε σε αυτό, ήταν ο 18ος ποδοσφαριστής, Αντέτζο, ο οποίος παρόλο το παχυλό συμβόλαιο που είχε στην ομάδα μας και συνεχίζει να έχει σε ομάδα της Superleague 1, δεν σεβάστηκε ούτε τους συναθλητές του, ούτε το ψωμί που συνεχίζει να τρώει στην Ελλάδα, δείχνοντας έναν ανήθικο αντιεπαγγελματισμό και αλαζονεία!

Ακόμη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΠΣΑΠ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. Μπαντη Γιώργο, τον δικηγορο του ΠΣΑΠ κ. Αλαφραγκή Μανώλη καθώς και τον κ. Λίβα Αργύρη δικηγόρο της ΠΑΕ για την διεκπεραίωση των υποθέσεων που έκλεισαν θετικά για τους ποδοσφαιριστές. Επίσης τον δικηγόρο κ. Χατζηιωάννου εκπροσώπου του κ. Αρτυματά»

ΠΗΓΗ: sdna