ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τμήμα Τουρισμού: Εκ παραδρομής, στη λίστα με τα τμήματα που κλείνουν


Τμήμα Τουρισμού: Εκ παραδρομής, στη λίστα με τα τμήματα που κλείνουν


Ανακοίνωση της προέδρου του Τμήματος Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου, Αδαμαντίας Πατέλη, για τη λίστα του ΥΠΑΙΘ με τα τμήματα που κλείνουν και στα οποία συμπεριελήφθη το τμήμα Τουρισμού του ΙΠ. Η προσθήκη του τμήματος στη λίστα έγινε εκ παραδρομής.

όπως είναι γνωστό το υπουργείο αρχικά ανακοίνωσε ότι τα πανεπιστημιακά τμήματα που δεν θα λειτουργήσουν από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 είναι 37. Λίγο αργότερα εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε πως τα τμήματα είναι 38, για να ακολουθήσει και τρίτη ανακοίνωση που αναφέρει ότι τελικά τα τμήματα που δεν θα λειτουργήσουν είναι 37.

Η ανακοίνωση της προέδρου του Τμήματος Τουρισμού Αδαμαντίας Πατέλη

Σύμφωνα με επικοινωνία της πρυτανικής αρχής του Ιονίου Πανεπιστημίου με τον αρμόδιο Υφυπουργό Παιδείας κ. Βασίλη Διγαλάκη, η προσθήκη του Τμήματος Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου στη λίστα των 38 τμημάτων των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται από το Υπουργείο Παιδείας έχει γίνει εκ παραδρομής. Η συγκεκριμένη λίστα αφορά τμήματα με προβλεπόμενη έναρξη λειτουργίας από το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 και μετά. Το Τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου είναι νεοσύστατο και λειτουργεί ήδη με εισακτέους από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Η πρόεδρος του Τμήματος Τουρισμού

Αδαμαντία Πατέλη