ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ

Επειδή υπάρχει διάχυτη η εντύπωση πώς επιτέλους εμείς οι ξύπνιοι διώχνουμε τα σκουπίδια να τα φάνε οι απολίτιστοι οι απέναντι με κάποιο κόστος βέβαια που δεν βαριέσαι ..τώρα που βγήκε ο Κούλης θα βρεθούν τα λεφτά γιατί αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα υπήρχε διέξοδος θα μένανε εδώ και θα τα τρώγαμε..... άς μοιραστούμε κάποια μυγάκια που στριφογυρίζουν στο μυαλό..
Πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε μια αναλυσούλα με προσέγγιση του κόστους ανά τόνο στο σχεδιασμό απομάκρυνσης στα Διάδυμα Κοζάνης . Τα οποία Διάδυμα έχουν δηλώσει ότι 25 χιλιάδες τόνους μπορούν να δεχτούν .
Η πολιτισμένη τουριστική Κέρκυρα παράγει 65 χιλιάδες το χρόνο... Υπάρχει ένα διάφορο δηλαδή 40 χιλιάδων τόνων που θα πάει που ? ?????? Μήπως ξέρει το μητσοτάκι να μας πεί πέρα από τις φιγούρες και τα γελάκια?
Σίγουρα θα έχει ενημερωθεί η κυρά δημαρχίνα ότι το 40 % του όγκου των σύμμικτων σκουπιδιών που θα φύγουν θα γυρίσουνε πίσω σαν "υπόλοιπα" της επεξεργασίας ....αυτά που θα πάνε ?

Άς σταματήσουν οι χοροί λοιπόν δεν αρκεί η καλή θέληση και η προδιάθεση πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια για το τι φευγει ,τι έρχεται πίσω τι μένει και κύρια πόσο θα κοστίσει και ποιός θα τα πλερώσει ?????
ακόμα να αρχίσουν αμέσως οι διαδικασίες για την συμμετοχική οργάνωση αποκομιδής και διαλογής με συνεργασία των πολιτών καθώς και για τη θεμελίωση του έργου του εργοστασίου που με την ευφορία που καλλιεργείται φαίνεται να απομακρύνεται....

ΠΗΓΗ: Ταραντέλα καριέρα τσι Κέρκυρας, SquadRa MouZZouRA