ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έντονες διαμαρτυρίες και καταγγελία της Αναγέννησης Περιβολίου για τη διαιτησίαΈντονες διαμαρτυρίες και καταγγελία της Αναγέννησης Περιβολίου για τη διαιτησία

Ανακοίνωση-  καταγγελία  της διαιτησίας του Κορακιανίτη  εξέδωσε η Αναγέννηση Περιβολίου. μετά το 2 - 2 με τον ΑΟ Κάβος
Η ανακοίνωση:

Άλλη μια ισοπαλία για την ομάδα μας απέναντι στην ομάδα του Κάβου με σκορ 2-2.

Δυστυχώς για άλλη μια αγωνιστική πρωταγωνιστές δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Πρωταγωνιστής ήταν ένας γνωστός μας ,(είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι στο 98 κατά της ομάδας μας στο παιχνίδι με την Στρογγυλή),που για ακόμα ένα παιχνίδι του γυρίζει το μυαλό μόλις προηγηθεί η ομάδα μας. Πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ανακάλυψε πέναλτι εις βάρος μας (τι πρωτότυπο) σε σύγκρουση δύο παιχτών. Και αν στο προηγούμενο παιχνίδι κράτησε οχτώ λεπτά καθυστερήσεις (μέχρι να ισοφαριστούμε) σήμερα κράτησε μόλις δύο λεπτά.(τον είχε πετύχει τον σκοπό του νωρίτερα).

Αλήθεια κύριε Κορακιανίτη γτ τόσο κόμπλεξ απέναντι στην ομάδα μας. Γτ κύριε Κορακιανίτη δεν σέβεστε των ιδρώτα αυτών των παιδιών; Είστε ανεπιθύμητος στο Περιβόλι πλέον.
Κύριε (διορισμένε) Πουλημά γτ τέτοιες διαιτησίες εναντίων μας; Μήπως αυτό είναι ένα είδος ρεβανσισμού για το πουλέν σας; (Γιούργας). Είναι τυχαίο ότι σε κάθε παιχνίδι σφυρίζετε πέναλτι εις βάρος μας; Δυστυχώς κύριοι η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχετε χάσει τον έλεγχο. Προσπαθήσαμε όλο αυτό τον καιρό να μην ξανασχοληθούμε μαζί σας αλλά μας προκαλείτε.
Κύριοι της ΕΠΣ είμαστε σίγουροι ότι πραγματικά νοιάζεστε και προσπαθείτε για το καλό του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου , και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο θα πράξετε και στην συνέχεια.
Αντίθετα με τον κύριο Κορακιανίτη , θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους βοηθούς ,κύριο Σταμάτη και κύριο Σκορδίλη που ήταν άψογοι.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Κάβου για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος.