ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γενική Συνέλευση – Εκλογές στον Σύλλογο των εν Αττική Αργυραδιτών και γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα Κυριακή 15 ΔεκέμβρηΓενική Συνέλευση – Εκλογές στον Σύλλογο των εν Αττική Αργυραδιτών και γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα Κυριακή 15 Δεκέμβρη

         Η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30 πμ στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου, Κολοκοτρώνη 36 (αρκετά κοντά στην Ιερά οδό από Δρομοκαϊτειο), στην ίδια αίθουσα με πέρυσι, μαζί με τη γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα.

         Το ΔΣ απευθύνεται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και καλεί σε γόνιμη συζήτηση για τον απολογισμό και για τις εκλογές νέου ΔΣ. Γιατί ο Σύλλογος έχει ανάγκη όλους τους Αργυραδίτες. Όλοι μαζί μπορούμε με την ενεργητική παρουσία μας να συμβάλουμε στην καλύτερη λειτουργία του.

          Ταυτόχρονα διατηρούμε το πατροπαράδοτο έθιμο του χωριού μας, με τις τηγανίτες, για τη γιορτή του Αγίου  Σπυρίδωνα. Οι συγχωριανοί και οι φίλοι μας θα γευθούν λουκουμάδες, ούζο κ.α  προσφορά του συλλόγου μας και θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ανάμεσα σε γνώριμα και προσφιλή τους πρόσωπα από το χωριό, για  να ξαναθυμηθούν οι παλαιότεροι γεγονότα διατηρώντας μνήμες από τα να νεανικά τους χρόνια, ενώ οι νεότεροι να ξαναζωντανέψουν όμορφες στιγμές από τον τόπο μας.


Χάρτης της περιοχής