ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εορταστική Συναυλία Ωδείου Κερκύρας Κυριακή 22/12 στο Δημοτικό Θέατρο


Εορταστική Συναυλία Ωδείου Κερκύρας Κυριακή 22/12 στο Δημοτικό Θέατρο

Συνεχίζοντας τη κοινή τους δράση το Ιόνιο Ωδείο και το Τμήμα HJ-34 Corcyra AHEPA συνδιοργανώνουν Εορταστική Συναυλία την Κυριακή 22/12 στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Είναι η πρώτη φορά που μαζί με τα μουσικά σύνολα των μαθητών και καθηγητών του Ωδείου Κερκύρας θα συμμετάσχει και η αντρική χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου των εργαζομένων του ΟΤΕ Κέρκυρας.

Η εκδήλωση τυγχάνει της υποστήριξης σημαντικών φορέων της Κέρκυρας του Δικηγορικού Συλλόγου, του Ιατρικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, καθώς και του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Στόχος των Διοικητικών Συμβουλίων του Ωδείου Κερκύρας και του Τμήματος HJ-34 Corcyra AHEPA είναι να ξεπεράσουν τη περσινή ποσότητα τροφίμων που συγκέντρωσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζοντας έτσι το σπουδαίο έργο του. Στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου από τις 19:00 θα υπάρχουν μέλη των συμμετεχόντων, ώστε να συγκεντρώνονται τα τρόφιμα που θα φέρνουν όσοι παρακολουθήσουν την παράσταση στην οποία θα ακουστούν πολύ γνωστές και αγαπητές μελωδίες σε ένα πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Κερκύρας κ. Κίμωνας Χυτήρης.

Είσοδος ελεύθερη