ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

BINTEO - ντοκουμέντο από τη σύλληψη του Δ. Ινδαρέ: Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας αντιστέκεται κανείς


BINTEO - ντοκουμέντο  από τη σύλληψη του Δ. Ινδαρέ: Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας αντιστέκεται κανείς

«Μας έχουν επιτεθεί. Μας έχουν δείρει. Μου έχουν σπάσει τα γυαλιά και ένα ακουστικό βαρηκοΐας έχει εξαφανιστεί. Περνάνε μέσα από το σπίτι μας χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη. Είναι ντροπή»
Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και των δύο γιων του δημοσιεύει το OPEN TV.

Στο ηχητικό, ο Δημήτρης Ινδαρές ξεσπά σε βάρος των αστυνομικών. «Το δέσιμο είναι ταπείνωση, γιατί κανείς δεν σας έχει αντισταθεί. Είναι ταπείνωση. Λύστε με γιατί δεν μπορώ άλλο. Αμέσως. Η φυσική κατάσταση είναι να είμαστε ελεύθεροι και να μην υπακούμε σε κανένα μίσος. Κανενός αναρχικού. Σαν αναρχικοί συμπεριφέρεστε. Που καίνε τα μαγαζιά έτσι από καπρίτσιο. Από ιδεοληψία. Αυτό που κάνετε είναι χειρότερο. Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας αντιστέκεται κανείς», ακούγεται να λέει ο Δημήτρης Ινδαρές στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε για το OPEN TV ο Μαρίνος Αλειφέρης.


Τα όσα επιπλέον καταγράφονται να λέει ο Δημήτρης Ινδαρές από τους γείτονες συγκλονίζουν: «Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Δεν τους έχουμε μειώσει, δεν τους έχουμε βρίσει, δεν τους έχουμε επιτεθεί. Μας έχουν επιτεθεί. Μας έχουν δείρει. Μου έχουν σπάσει τα γυαλιά και ένα ακουστικό βαρηκοΐας έχει εξαφανιστεί. Περνάνε μέσα από το σπίτι μας χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη. Είναι ντροπή. Σαν κλέφτες. Είναι στο σπίτι η γυναίκα μου μόνη της. Δεν έχουν το δικαίωμα να μπουν από την ταράτσα του σπιτιού, σαν κλέφτες. Στην γυναίκα μου που είναι μόνη από κάτω».

Δείτε το βίντεο: