ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σωματείο καθαριστριών - ων ΓΝ Κέρκυρας: «Η παράταση δεν φτάνει – Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση»


Σωματείο καθαριστριών - ων ΓΝ Κέρκυρας: «Η παράταση δεν φτάνει – Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση»


Η ανακοίνωση του σωματείου καθαριστριών -ων στο Νοσοκομείο:

Με αφορμή τις ανακοινώσεις του Δ.Σ. του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων με ημερομηνίες 18/12/2019 και 19/12/2019, το Δ.Σ. του Σωματείου μας θα ήθελε να ενημερώσει τον Κερκυραϊκό λαό, με τα πραγματικά γεγονότα, όπως τα έχουμε βιώσει εμείς.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον τους, αλλά αισθανόμαστε την ανάγκη να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να αποδώσουμε το δίκαιο.

Η αλήθεια είναι ότι το σωματείο μας έχει δώσει μεγάλο αγώνα για να μην μείνουμε άνεργοι, καθώς τις 31/12/2019 λήγουν οι συμβάσεις μας.

Σε αυτόν τον αγώνα μάς βοήθησαν και μάς συμπαραστάθηκαν πολλοί φορείς της Κέρκυρας και τους ευχαριστούμε θερμά.

Όμως, κυρίως είχαμε δίπλα μας, από την αρχή των αγώνων μας, ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και τον Διοικητή, όπου τρέξανε μαζί μας και μας συμπαραστάθηκαν έμπρακτα και πέραν των καθηκόντων τους, με προσωπικό αγώνα. Γι’ αυτό εμείς τους ευχαριστούμε έναν έναν προσωπικά και δεν δεχόμαστε να συκοφαντούνται και να κατηγορούνται άδικα, ότι εκβιαστήκαμε δήθεν να υπογράψουμε την απόλυσή μας, μέσω της παράτασης που μας δόθηκε.

Όσο για την πρώτη υπεύθυνη δήλωση που μας δόθηκε για την υπογραφή τής παράτασης, έφυγε από υπάλληλο, χωρίς την έγκριση της Διοίκησης και γι’ αυτό προέβησαν σε διόρθωση, μόλις έλαβαν γνώση του κειμένου, αν και δεν θεωρούμε ότι ήταν κάποιο σημαντικό λάθος, ούτως ή άλλως.

Δεδομένης της πραγματικής κατάστασης, αν δεν δινόταν αυτή η παράταση την Πρωτοχρονιά θα την «γιορτάζαμε» άνεργοι.


Γνωρίζουμε και εμείς, ως σωματείο και η Διοίκηση και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που είναι δίπλα μας, ότι αυτή η παράταση δεν φτάνει. Συνεχίζουμε τον αγώνα για την τροποποίηση τού νόμου και νέα προκήρυξη από ΑΣΕΠ.

Γνωρίζουμε ότι δεν είναι η σταθερή και μόνιμη δουλειά, που όλοι θα θέλαμε, αλλά το πρώτο μέλημά μας ήταν να μην μείνουμε άνεργοι το 2020.

Κλείνοντας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους για την συμπαράστασή τους και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, με υγεία και ευημερία.