ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αγανάκτηση και οργή στον Θιναλιακό - Καταγγελία και μήνυση κατά του διαιτητή - Ένσταση


Αγανάκτηση και οργή στον Θιναλιακό -  Καταγγελία και μήνυση κατά του διαιτητή - Ένσταση

Αγανάκτηση και οργή στον Θιναλιακό για τη σημερινή διαιτησία που προκάλεσε την ήττα της ομάδας. Έτσι προχώρησαν σε καταγγελία-βόμβα για τον διαιτητή. Υπέβαλλαν και μήνυση ι γιατί έβριζε "με πρωτοφανή τρόπο" ποδοσφαιριστή της ομάδας, ενώ αύριο θα υποβάλλουν και ένσταση στην ΕΠΟ. Τέλος, ο Θιναλιακός "τα χώνει " και στην  ΕΠΣ Κέρκυρας επισημαίνοντας ότι "αισθανόμαστε απροστάτευτοι και εξαιρετικά μόνοι σε αυτό το δρόμο. ... Κανείς δεν σέβεται την Κέρκυρα".Αναλυτικά:

“ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΟΤΙ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΜΑΣ ΠΟΡΕΊΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΆΘΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟΦΏΤΙΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΌΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΜΑΣ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ. ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΗΤΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΕΚΤΌΣ ΕΔΡΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΝ ΟΝΌΜΑΤΙ “ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” ΉΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΉΠΕΔΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΣΕΙ ΤΗΝ ΑΊΣΘΗΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΚΑΝΟΝΕΣ” ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΈΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.

ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ, Η ΕΝ ΓΈΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΑΝΑΠΆΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

1.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΚΑΘ’ΥΒΡΊΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΉ ΤΡΟΠΟ
( ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΜΎΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΤΜΗΜΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ)
2 . ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ ΥΠΟΓΡΆΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ , ΤΟ ΦΎΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΕΎΓΕΙ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΑΚΡΙΆ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΈΡΕΙ.
3. Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ 189ΕΥΡΩ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΠΛΗΡΏΣΑΜΕ, ΗΡΘΕ, ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΈΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΏΡΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΈΟΝ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΤΟΥ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΎΝΤΑΙ “ΕΚΚΛΗΣΊΑ” ΑΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΦΥΡΊΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.

ΥΠΟΣΗΜΕΊΩΣΗ : ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΙΆ ΜΑΣ ΕΝΩΣΗ .

ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΜΟΝΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΈΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΈΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.!!!!!!
ΑΥΡΙΟ ΥΠΟΒΆΛΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ