ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εορταστική Συναυλία «The Christmas Express» στο Δημοτικό Θέατρο, 26/12


Εορταστική Συναυλία «The Christmas Express» στο Δημοτικό Θέατρο, 26/12

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΙΝΑΣ»   “THE CHRISTMAS EXPRESS” Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής Εταιρίας «Μάντζαρος» δίνει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Εορταστική Συναυλία της.

Η συναυλία φέτος έχει τον τίτλο: “The Christmas Express”, εμπνευσμένος από την γνωστή παιδική ταινία «Το Πολικό Εξπρές», αποσπάσματα από τη μουσική της οποίας, μεταξύ άλλων, θα ερμηνεύσουν οι νεαροί μουσικοί της «Μάντζαρος».

Πρόκειται για μια ευρηματική μουσική διαδρομή μεταξύ των μουσικών στυλ, που υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν κλασσικές, παραδοσιακές και swing χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όλες σε εορταστική διάθεση. Σολίστ της βραδιάς θα είναι η κ. Λία Κολυτά (σοπράνο) και ο κ. Σωτήρης Τριάντης (βαρύτονος) και οι μοναδικοί “7 Mile Limit”, σε μια εντυπωσιακή σύμπραξη με τη Μπαντίνα της «Μάντζαρος».

Η Swing Band “7 Mile Limit” αποτελείται από τους: Δήμητρα – Στεφανία Κοντού (φωνή), Παύλο Κοντό (κλαρινέτο – σαξόφωνο), Λευτέρη Ατσοπάρδη (τρομπέτα), Νίκο Καίσαρη (τρομπόνι), Ηρακλή Ασκονίτη (πιάνο), Βαγγέλη Γκλαβίνα (ηλ. μπάσο) και Ανδρέα Αλαμάνο (τύμπανα).

Στη συναυλία συμμετέχει και ομάδα χορευτών του Σωτήρη Μπουχάγιαρ.
Τη μουσική διεύθυνση έχει ο Αναπληρωτής Αρχιμουσικός της «Μάντζαρος», κ. Σπυρίδων Ρουβάς.

 Η συναυλία θα δοθεί την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 8.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας. Εισιτήρια: Πλατεία Θεωρεία (10E), Εξώστης & Μαθητές (5 E).

Προπώληση γίνεται καθημερινά στο κτήριο της Φ.Ε. «Μάντζαρος», ως εξής:
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 5-8 απόγευμα και ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10-1 πρωί. 

 Εισιτήρια: Πλατεία, θεωρία 10 ευρώ
Εξώστης, μαθητικά 5 ευρώ
[Τελ. Ενημέρωση 18/12/2019]