ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο ΑΣ Πήγασος Νότιας Κέρκυρας κόβει την πίτα την Κυριακή 12/1
Ο ΑΣ Πήγασος Νότιας Κέρκυρας κόβει την πίτα την Κυριακή 12/1

Ο ΑΣ Πήγασος Νότιας Κέρκυρας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 12/1 στις 11:00 το πρωί, στο αμφιθέατρο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στις Αλυκές Λευκίμμης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – πρόσκληση:

Το 2020 ήρθε και το περιμένουμε με πολλή ανυπομονησία. Το φανταζόμαστε ως το έτος που το όνειρο του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή μας, ένα όνειρο γενιών και γενιών, θ' αρχίσει να παίρνει "σάρκα και οστά". Περισσότερο από οποιαδήποτε αγωνιστική επιτυχία, το κυρίαρχο, πρωταρχικό θέμα για μας είναι αυτό!

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί, στο αμφιθέατρο του πολύ όμορφου, σημαντικού αλλά και γεμάτου προβλήματα που πρέπει να αναδειχτούν και να επιλυθούν Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στις Αλυκές Λευκίμμης, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή μας. Όσοι την έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν γνωρίζουν ότι η κοπή της πίτας μας δεν είναι μια στείρα παράθεση χαιρετισμών κι ευχών. Αντίθετα, είναι απλά η αφορμή για να καταδείξουμε πως αντιλαμβανόμαστε εμείς τον αθλητισμό και το ρόλο του στη σύγχρονη κοινωνία. Θα βραβεύσουμε και στο πρόσωπο του Σπύρου Κάντα, τη δημιουργία και ανάπτυξη του "συγγενικού" αθλήματος -του βόλεϊ- στην περιοχή μας, κάποια χρόνια πριν, μια ιστορία που δεν πρέπει να αφήσουμε να ξεχαστεί γιατί διαπαιδαγωγήθηκαν κάποιες γενιές μέσα απ' αυτό.

Ελάτε στην εκδήλωσή μας την Κυριακή. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει αυτό που θα ανακαλύψετε!