ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Θρήνος για τη Σπυριδούλα Νικολούζου - Το Σάββατο 3μμ η κηδεία
Θρήνος για τη Σπυριδούλα Νικολούζου - Το Σάββατο 3μμ η κηδεία

Βαρύ πένθος στην Κέρκυρα για την απώλεια της 40χρονης ζωγράφου Σπυριδούλας Νικολούζου. Η κηδεία της θα τελεστεί το Σάββατο στις 15:00 στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στη Δασιά.

Σε ανακοίνωσή της η Εικαστική Κερκυραϊκή Ένωση αναφέρει τα εξής:
«Έφυγε η Σπυριδούλα. Έφυγε από τη ζωή σήμερα, στα σαράντα της, η αγαπητή μας φίλη και συνάδελφος Σπυριδούλα Νικολούζου. Ζωγράφος και μέλος της Εικαστικής Κερκυραϊκής Ένωσης (ΕΙ.Κ.Ε). Ακούραστα και για πολλά χρόνια, δίδαξε εικαστικά στα παιδιά του σχολείου της Κάτω Κορακιάνας. Στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς και σε συνεργασία με το παράρτημα Κέρκυρας της Εθνικής Πινακοθήκης και της ΕΙ.Κ.Ε, οργάνωνε έκθεση και βράβευση για τα παιδιά και τα έργα τους. Θα μας λείψει πολύ. Συλλυπητήρια στη κορούλα της, τον σύζυγο της και όλη την οικογένειά της. Τελευταίος ασπασμός το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 3:00 μ.μ. στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στη Δασιά.
Σπυριδούλα θα σε θυμόμαστε».

Στέφανος-Ανδρέας Μιχαλόπουλος
Επίτιμος πρόεδρος της ΕΙ.Κ.Ε.


Τα Συλλυπητήρια του Συλλόγου ΑΜΕΑ

“Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Κέρκυρας εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια της φίλης μας Σπυριδούλας Νικολούζου καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της.Η Σπυριδούλα ήταν για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και ο χαμός της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Θα την θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελο της και την καλλιτεχνική της φύση”.