ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Απίστευτη τραγωδία στην Κέρκυρα: 63χρονη πέθανε από το κρύο!


 

Απίστευτη τραγωδία στην Κέρκυρα: 63χρονη πέθανε από το κρύο!

Απίστευτη τραγωδία. Στην Ελλάδα του 2020, στην Κέρκυρα της «τουριστικής ανάπτυξης» άνθρωποι πεθαίνουν από το κρύο! Η είδηση μοιάζει απίστευτη, αλλά είναι διασταυρωμένη και αληθινή.


Πέθανε από το κρύο 63χρονη γυναίκα στην Κέρκυρα και μάλιστα μέσα στο σπίτι της. Όπως επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από κρυοπληξία».


Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε χθες από τους γείτονές της όταν την αναζήτησαν, καθώς δεν είχε δώσει τις τελευταίες ώρες σημεία ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 63χρονη έμενε μόνη της, σε ένα μικρό σπίτι χωρίς θέρμανση, στην Εβραϊκή συνοικία, στην οδό Αγίας Σοφίας,  στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, στο κέντρο της πόλης.

«Η επίδραση του ψύχους των τελευταίων νυχτών ήταν ο κύριος λόγος του θανάτου της» είπε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, ολοκληρώνοντας σήμερα την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης.

Έχασε τη ζωή της μια γυναίκα που ζούσε μέσα σε μια πόλη, από τις «πρωτεύουσες» του τουρισμού και όχι σε κάποιο απομονωμένο χωριό στις εσχατιές της Ελλάδας και ο λόγος δεν είχε θέρμανση! Τι πιο τραγικό να πεθαίνουν οι άνθρωποι από το κρύο στην κοινωνία που κάνει τους πλούσιους πλουσιοότερους και τους φτωχούς να πεθαίνουν από το κρύο!