ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αύριο, Σάββατο 4/1 η εορταστική πεζοπορία: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΙΑ
Αύριο, Σάββατο η εορταστική πεζοπορία: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΙΑ

Άλαξε η ημερομηνία της πεζοπορίας Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΙΑ. Θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 4/1 και όχι την Κυριακή 5/1, όπως είχε προγραμματιστεί. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα κάλαντα, όπως ανφέρει η ανακοίνωση του Πεζοπορικού Συλλόγου Μαραθιά:

Αυτή την Κυριακή τα παιδιά θα βγουν να πουν τα κάλαντα και αρκετά από αυτά δε θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην πεζοπορία, κάτι που δυστυχώς δε λάβαμε υπόψιν μας έγκαιρα. Αποφασίσαμε, για αυτό τον λόγο να γίνει αλλαγή της ημερομηνίας που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την προηγούμενη μέρα Σαββατο 4-01-2020 την ίδια ώρα, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να δωσουν το παρόν. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που θα υποστούν όλοι όσοι είχαν κανονίσει το πρόγραμμά τους και θα αναγκαστούν τώρα να το αλλάξουν.Υπενθυμίζουμε:
Εκκκίνηση –τερματισμός: δημοτικό σχολείο Μαραθιά 10 το πρωί.

Πεζοπορία μήκους 7χλμ για τους μικρούς φίλους με πολλές ευχέριστες εκπλήξεις.

Όποιος άλλος θελήσει να συμμετάσχει είναι καλοδεχούμενος.

Ο καιρός προβλέπεται να είναι καθαρός και καλοόθα ήταν, όπως ανφέρει η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, οι συμετέχοντες να ντυθούν ελαφρά και να έχουν νερό μαζί τους.


Μετά το πέρας της πεζοπορίας θα πραγματοποιηθεί μικρή γιορτή στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου και θα προσφερθεί κέρασμα από τους φίλους του συλλόγου.


Πληροφορίες: Θοδωρής 6993113239.